Mit lehet tenni ha ilyen a macskám?
Olyan nincs, hogy a cica rosszat csinál. Büntetni meg szintén nem kifizetődő. Se nem kutyák, se nem emberek, eszerint foglalkozz vele. Olvass el néhány cicás, viselkedésről szóló könyvet.
7 hónaposan remélem még lakásban lakik és ki van ivartalanítva.
Mellesleg lehet ő nem az a tipikus ölbecica. Nekem egy 9 éves csincsillaperzsám van, mindenkit utál, kivéve engem. Senkinek nem hagyja magát gyomrozni. Néha ő is le szokott vadászni engem és olyankor tiszta karmolás meg harapásnyom a kezem.
Egyébként a cicáknál ez a tipikus játék. Abból, amit leírsz, nekem úgy tűnik, hogy ivaros, akkor viszont ezt a durvulást valószínű megoldja az ivartalanítás (meg sok más jövőbeli problémát is és megkönnyíti az együttélést). Vegyetek neki minél több játékot, hogy lekösse magát és játszatok vele! Meg nem ártana egy körömvágás sem (szintén elkerülhető vele a nagyobb sérülés).
Tényleg olvass utána a cicák viselkedésének, sok kérdésedre választ fog adni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!