Ivartalanítás után mikor ihat a macska?
Figyelt kérdés
Ma délelőtt ivartalanitották! 10.45kor kapta altatót és olyan 13.00után kezdett ébredezni, de még mindig alszik! Ha felkelt adhatok már neki inni? Enni tudom h csak este szabad adni neki. Azt mondta orvos, de ivásra annyit mondott h akkor adhatok neki h ha a nyelése beindul. De az mikor van?2014. febr. 21. 16:49
1/6 anonim válasza:
Hát majd elé teszed a vizet, nedves kaját és szerintem magától megy majd a kaját edényéhez ahogy szokott. Annyi, hogy gondolom kicsit dőlöngél, az enyém is dőlöngélt ébredezés után és ki kellett kísérni az edényéhez. Fogja ő kívánni elvileg, ha nem is a vizet, de maga a nedves kajáról a szaftot. Szárazat ne is tegyél elé, nehogy erőlködnie kelljen a wc-n.
2/6 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi a segitséget! :) de amig dőlöngél addig nem leget adni semmmit se nem? Nehogy félre nyeljen :/ te macskád nem bántotta a sebet?
2014. febr. 21. 17:01
3/6 anonim válasza:
Amíg nem múlt el az altató hatása, addig ne adj neki inni, enni, mert félrenyelhet. Ha még pihen, akkor talán késő este lesz már olyan állapotban, hogy kaphat.
4/6 A kérdező kommentje:
Értem rendben. Hát pihen még de nem dőlöngél már :( de hiába adtam neki enni,inni egyik se kell neki :(
2014. febr. 21. 20:05
5/6 anonim válasza:
Már biztos ivott,de minden altatás után úgy van hogy a vizet kirakhatod tőle jó messze,ha dölöngélve akár két hátsó lábát húzva odavánszorog,ihat! Semmi baja nem lesz!
6/6 A kérdező kommentje:
Már eszik, iszik rendesen! Hajnalba már jobban volt. Most is jolvan már szerencsére csak fáj még hasa és néha nyavajog amikor lefekszik :) sokat pihen még de jolvan már, már vmikor játszani is akart de ugye nem szabad neki még :/
2014. febr. 22. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!