Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az baj ha a nemrég lefialt...

Az baj ha a nemrég lefialt macskám, emlői nagyon bevannak keményedve, mondhatni kőkemények?

Figyelt kérdés
Féltem nagyon, csütörtökön vinnénk ivartalanítani.

2014. febr. 18. 23:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta hogy nem gond,ha felcsinàltàk sem mert elötte ugyis kitisztitja a méhét.Egyébként mit lehet csinàlni annak érdekében hogy amikor a cicàm észheztér az altatàsbòl jobban legyen?Mert làttam màr ilyet ès 2napig szinte làbra sem birnak àllni olyan kàbàk az altatàstòl.
2014. febr. 20. 01:16
 12/12 anonim ***** válasza:
Semmit. Minden macska máshogy viseli. Nekem az egyik rögtön fel kelt. Az nem baj, ha ilyen. Kell neki a pihenés. :) A műtét napján lesz a legkábább. Sokat fog aludni, ami nem baj. Csak akkor ehet majd ha teljesen józan. Nyugi csak a két első nap rossz. És majd legyen puha meleg helyen. Nyitott szemmel fog aludni. Ne ijedj majd meg. :) Ez teljesen normális. Majd Harisnyából csinálj rá ruhát, hogy ne nyalogassa a sebét. Ezen sok macska áttmegy. Én is most viszem majd megint az egyiket. :)
2014. febr. 20. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!