Szerdán tűnt el a kb. másfél éves kandúr cicám, csinált már ilyet a múlt évben is, ez normális párzási időszakban? Csak párt keres magának?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy azt fogjátok írni, hogy ivartalanítsam, de valahogy nekem így jobban tetszik, hogy egy teljes értékű kandúr cica, ráadásul nagyon aranyos és barátságos. Eredetileg azért hozzuk hogy a másik nőstény macskánkkal pároztassuk.2014. febr. 9. 21:37
11/16 anonim válasza:
Nem kérdezősködni kellene, hanem keresni! Pl facebookon képpel hirdetni hogy eltűnt. Be járni a környéket. Emberektől kérdezősködni. Majd magadra vess ha összeszed valamit ÉS ha nem lesz meg. Ne haragudj, de jósolni nem tudunk. Remélem előkerül. Bár jobb lenne, ha nem tartanál macskát..
12/16 A kérdező kommentje:
Szerinted nem kerestem, és nem hiszem hogy a Szatymaziak majd pont nézik a facebookot. Én meg azt mondom hogy nem kell ilyeneket írni, hanem a kérdésre válaszolni vagy pedig csöndbe maradni. És nem azt kérdeztem hogy előjön-e hanem azt hogy ez normális-e hogy visszajön.
2014. febr. 13. 16:13
13/16 A kérdező kommentje:
*eltűnik (bocs)
2014. febr. 13. 16:14
14/16 anonim válasza:
Már túl sok ideje van távol.. De én a helyedben akkor is próbálkoznék. . Legalább esélyt adnék a dolognak.. Bármilyen módon, de keresném..
15/16 Kor-Nelly válasza:
Remélem hazamegy. Sok minden történhetett vele, de lehet, hogy "csak" hosszúra nyúlik a csajozás. Kandúrokról sok olyan történet van, hogy hónapok alatt kerültek elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!