Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet valami baja a cicának?

Lehet valami baja a cicának?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az előbb elég ijesztő dolog történt. Játszott a két kiscicánk, ilyenkor néha eléggé bevadulnak..komolyabban sosem bántják egymást, de amikor az egyik jajveszékelni kezd akkor azért szétcsapok közöttük.

Na az előbb egy ilyen után az egyik cica furán behúzta maga alá a hátsó lábait, a mellsőket meg lent tartotta és egy rövid ideig így ment mindenhova. Jobb szó nincs rá: pucsítva közlekedett. Amikor odamentem, oldalra vágta magát, és hagyta a simogatást, közben dorombolt is.

Látszólag nem érezte magát rosszul, bár úgy tudom, hogy sérült/beteg macskák is dorombolnak, magukat megnyugtatandó. Amit még észrevettem,hogy a farka töve furán merev volt. Próbáltam kiegyenesíteni a hátsó lábait, nem nagyon hagyta, azaz visszahúzta de fájdalmat ekkor sem mutatott egyáltalán.

Az egész pár percig tarthatott, azóta mintha mi sem történt volna. Aki ért a macskákhoz...szerintetek valami görcs lehetett, vagy csak simán rájött az ötperc, és ez volt épp a hülyesége? Köszi előre is.

2014. febr. 3. 14:18
 1/1 anonim válasza:
Nekem is van cicám. Valószínűleg görcs lehetett, enyém is szokott csak megáll egy helybe és úgy pucsít, azt úgy hívom hogy támadó pozíció, és olyankor beindul.
2014. febr. 3. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!