Ivókutat érdemes venni macskának?
Nem az első vagyok, de azért válaszolok. Mi ilyet vettünk:
Bár itt azt írják hogy kutyának van, de elég kis méretű az itató, szóval inkább kistestű kutyának vagy macskának való.
Mi olcsón jutottunk hozzá, 3000 ft-ért. A 3 macskánkból csak az egyik ivott belőle, de Ő szerette. A másik kettő rá sem nézett soha, nem érdekelte őket. Szóval elég lutri hogy tetszeni fog-e majd a macskának vagy sem, és rendes áron igencsak drága is. Szóval gondoljátok meg, mert lehet hogy kidobott pénz lesz.
Egyébként maga a szerkezet nem rossz, nem fogyaszt túl sokat és nem is hangos. Kell bele venni szűrőt és rendszeresen kell cserélni, különben eltömődik és hamar tönkremegy a motor.
Ha a mosdóból kér vizet akkor neki nagyon megéri. Meg annyira ezek már nem drágák, ha nagyon fontos, hogy sokat igyon így is úgy is megéri kipróbálni. Nekem a zooplusról van, egy catit kút, az enyém imádja, előtte ő a kádban várta, hogy megnyissam a csapot. Tálból is iszik, de a kútból többet és szívesebben. Nekem ilyen van: [link]
Akarok majd egy másikat is, ilyet: [link]
Köszi szépen a választ. Mindenképpen fogok venni egyet, csak még nem döntöttem el, melyik lenne a legjobb. Azt a fajtát is néztem, amit Te szeretnél venni, nagyon vicces videók vannak fent a youtube-on :)
Ezeken gondolkodom:
Nem tudom melyiktől nem félne, de azért fel is keltse az érdeklődését... :) nehéz kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!