Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen eledelt szoktatok adni...

Milyen eledelt szoktatok adni a macskátoknak? Mi a legfontosabb amit kell adni?

Figyelt kérdés
Minden érdekel amit tudni kell róla.

2014. jan. 30. 19:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Száraztáp egész nap kell ,hogy legyen előtte!!!!De nem akármilyen.Minnél magasabb a protein és fehérje tartalma annál jobb. Ezt ugy birod ellenőrizni ,hogy elolvasod a csomagoláson ,mert mindig irja. Ha 40 százalék alatti az érték akkor nem is érdemes megvenni. A Whiskas-t és a Kitekatot mellőzd ,mert ezek a cégek többet költenek reklámra mint a termékre.Nagyn szeretik ezeket a cicák ,mert tele vannak izfokozókkal.ILYESMIT SOHA NE ADJ NEKI!!!

Heti 2x konzerv.

Ajánlom az Acanát az Orijent és a Royal Canin-t.Ezek drágák de megérik az árukat. Ha az internetről rendelsz akkor jóval olcsóbb. A Zoofast-ról ha rendelsz ők 9000ft felett ingyen házhoz viszik.

2014. jan. 30. 20:29
 2/5 Maxitabi ***** válasza:

A taurin és a húsból való fehérje..(vagyis nem gabonából, növényi kivonatból). A jó kajákban benne van minden,csak macskafüvet kell biztosítani, ha lakáscica,hogy a lenyelt szőrt könnyebben eméssze.

Fent írták, hogy a szupermarketes agyonreklámozott, sajátmárkás tápok döntő többsége nagyon nem jó minőségű,az árát sem éri meg. Keress rá itt a táplálásról kérdésekre!!

Lehet etetni nyersen BARF módszerrel - ez áll a legközelebb a természeteshez, vagy nedves táppal-konzervvel, ill száraztáppal. A száraz az a legkevésbé jó a cicáknak,csak nekünk kényelmes,de pl az én egyik cicám sem hajandó mást enni...

Ha szárazzal etetsz, (meg ha nem is) mindig legyen friss víz neki,és inkább a kajától távolabb- akkor ügyelj rá, hogy igyon.

2014. jan. 30. 21:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Megy a pont.
2014. jan. 30. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak erősíteni tudom az előttem szólokat: jó minőségű száraztáp (nálam Royal Canint kapnak). Valaki ad mellé konzervet, én inkább hús és belsőség párti vagyok (és nálam ezt nyersen kapják, kivéve a sertés húst).
2014. jan. 31. 15:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Én pont azt olvastam ,hogy nem szabad előtte lennie egész nap,kajának.Mindenesetre ha száraz kaja mellett döntesz,mindíg biztosíts számára ivás lehetőséget is.Mert amúgy alapból nem "iszákosak"(:) )a macskák,de száraz kaja mellett igenis igénylik(a zacskón is ráírják)a folyadékot is.
2014. febr. 8. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!