Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért érdekli jobban a kiscica...

Miért érdekli jobban a kiscica, mint én?

Figyelt kérdés
Perzsa cicám mellé hoztam egy kiscicát, mert sokat van egyedül. Most azonban folyamatosan a kicsit figyeli, minden mozdulatát nyomon követi, én meg nem érdeklem. Ezelőtt mindenhová követett, a sarkamban volt. Most pedig nem érdeklem. Ez mindig így lesz? SEGÍTSÉG!!! Én nem ezt akartam!
2009. dec. 5. 15:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehte, hogy haragszik, mert úgy érzi, "le akarod cserélni egy fiatalabbra " Bizony, neked kell udvarolj a cicának!
2009. dec. 7. 20:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Aggódik és félti a helyét. Legyél vele nagyon gyengéd és türelmes.Figyelj rá extrán! Rendbe fog jönni a kapcsolatotok,de nem pár nap alatt.
2009. dec. 7. 22:49
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsóhoz még hozzáfűzném,hogy a kicsit se hanyagold el!;)
2009. dec. 7. 22:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
szeretgesd jobban mint eddig beszélj hozzá sokat.Majd megnyugszik látni fogja hogy ugyanúgy szereted mint régen ehez idő kell és türelem.A perzsák nem éppen társaság kedvelők.
2009. dec. 8. 07:43
 15/20 A kérdező kommentje:
Akkor rossz ötlet volt kiscicát hozni mellé? Azt hittem így jobb lesz neki...
2009. dec. 8. 07:54
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is így volt ez, amikor a perzsa kandúrom mellé hoztam egy nőstény kölyköt... Ennek már 4 éve, és ők azóta elválaszthatatlanok. :) Persze, egy idő után újra észrevett a kandúrom engem is, de a szíve egyik fele immáron foglalt. :)

Ne bánkódj emiatt, hiszen bárki bármit mond, a macskák igenis társas lények, és hidd el, nagy jót tettél vele, hogy hoztad mellé azt a kicsit. Légy velük kedves, és örülj neki, hogy ilyen hamar egymásra találtak. Ahogy nekünk embereknek szükségünk van a másik ember társaságára, úgy a cicáknak is szükségük lehet egy másik cicára.

Ha már összeszoktak, hihetetlenül szórakoztató lesz nézni, ahogy játszanak, bunyóznak, és készülj fel, hamarosan mindketten megszállják majd az ágyadat is, és hamarosan ketten dörgölőznek majd a lábadhoz! Örülni fogsz, ha lesz egy sarok, ahol meghúzhatod magad! :)

Dupla maccs, dupla öröm! Most ugyan kicsit "hanyagolva" érzed magad, de ez változni fog, hidd el.

2009. dec. 8. 15:42
 17/20 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! Főleg az utolsót, még el is sírtam magam rajta :') Megnyugtattatok. Nagyon szeretem őket, remélem úgy lesz, ahogy mondtátok :)

Akit érdekel, itt vannak a képeik:

Dolly (a "nagy"):

[link]

[link]

Marcipán (a pici):

[link]

2009. dec. 8. 16:50
 18/20 anonim ***** válasza:
Gyönyörű mindkettő,szeresd őket nagyon!!;)
2009. dec. 8. 19:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is hoztam 1 kiscicát a nagy mellé de most se velem se a kiscicával nem foglalkozik!
2009. dec. 9. 20:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódni neked azért nem foglalkozik veled mert az új kiscicát figyeli.Egyébként nem baj hogy hogy a nagy cica mellé vettél egy újat,majd meglátod hogy megbarátkoznak egymással!A nagy cica majd megint foglalkozni fog veled.Csak mutasd meg neki hogy ugyanúgy foglalkozol vele mint régebben.
2009. dec. 13. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!