Miért érdekli jobban a kiscica, mint én?
Nálunk is így volt ez, amikor a perzsa kandúrom mellé hoztam egy nőstény kölyköt... Ennek már 4 éve, és ők azóta elválaszthatatlanok. :) Persze, egy idő után újra észrevett a kandúrom engem is, de a szíve egyik fele immáron foglalt. :)
Ne bánkódj emiatt, hiszen bárki bármit mond, a macskák igenis társas lények, és hidd el, nagy jót tettél vele, hogy hoztad mellé azt a kicsit. Légy velük kedves, és örülj neki, hogy ilyen hamar egymásra találtak. Ahogy nekünk embereknek szükségünk van a másik ember társaságára, úgy a cicáknak is szükségük lehet egy másik cicára.
Ha már összeszoktak, hihetetlenül szórakoztató lesz nézni, ahogy játszanak, bunyóznak, és készülj fel, hamarosan mindketten megszállják majd az ágyadat is, és hamarosan ketten dörgölőznek majd a lábadhoz! Örülni fogsz, ha lesz egy sarok, ahol meghúzhatod magad! :)
Dupla maccs, dupla öröm! Most ugyan kicsit "hanyagolva" érzed magad, de ez változni fog, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!