Fájdalmat okoztam a cicámnak! Szerintetek megútál most?
Fiú cica,kb 4 hónapos lehet. Mostanában nagyon agresszíven játszik. Anyumék nem csinálnak ellene semmit. Én próbálom nevelni de nemigazán tudom,bántani nem akarom.
Ma reggel mikor felvettem olyan erősen beleharapott a kezembe,és elkezdte kb marcangolni,hogy eldobtam,de nagyot esett..Rá a lábára..Borzasztó volt látni,csak nyekkent egyet utána sántítva beszaladt az asztal alá.
Próbáltam megsimogatni de akkor a földhöz lapult,csúnyán nézett rám és járt a farka. De közben mindenhová követett.
Adtam neki párizsit. Egész reggel sírtam miatta, nem akartam neki sérülést okozni! :(
Utána odajött magától,és dorombolva az ölembe feküdt, már nem is sántított annyira.
Utána eljöttem suliba,de egész nap rajta jár az eszem.
Mostanában ingerültebb vagyok vele és kicsukom a szobából mert olyan pofátlan hogy belemászik a tányérba mikor eszel és nem lehet leparancsolni. De nem akarom megütni.
Amikor játszik akkor is nagyon durván viselkedik.
Olyan bűntudatom van. Nagyon rosszul kezeltem a helyzetet,ugye? :( :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!