Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van egy kutyám (nagy testű,4...

Van egy kutyám (nagy testű,4 é. ) De szeretnék egy kiscicát is! Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

A kutya kinti-benti, és a cicus is az lenne!

Megférnének egymás mellett?

A kutya nem nagyon csípi a macskákat! :(

#kutya #macska #megférhetőség
2014. jan. 28. 21:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyan kistestű kutya mellé,de ugyanúgy öreg kutya-kiscica felállásban hoztunk először macskát a házhoz.

Fontos,hogy a te kezedből ismerkedjen vele a kutya,érezze hogy ez egy új "falkatag",de ne legyen féltékeny,én egyik kezemmel a kutyát,másikkal a macskát simogattam.

Ennél egyértelműbben nem tudtam érzékeltetni velük az új helyzetet.

Lehet,hogy ez kivételes eset,de nálunk felébredtek benne az anyai ösztönök a kölyök felé.Folyton nyalogatta,csak akkor kellett leálítani amikor már cibálta macska a fülét.A cicánk pedig felvett olyan érdekes szokásokat hogy ő is nyalogat bennünket ha simogatjuk,és csóválja a farkát ha örül.

2014. jan. 29. 03:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!