Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mitől függ, hogy a kiscicák...

Mitől függ, hogy a kiscicák milyen színűek, bundájúak lesznek?

Figyelt kérdés
Valaki ismeri a macskák efféle genetikáját? Olyan bundájú és szőrű cicáink születnek néha ami egyáltalán nincs a környéken. Hogy lehet?
2009. dec. 4. 14:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Van erre egy nagyon egyszerű magyarázat. A macskák nem úgy esnek teherbe, ahogy az emberek. Ivarzási időszakban több kandúrral is létesíthetnek kapcsolatot és mindegyiktől megfoganhatnak a kicsik. Ezért lehetnek eltérő színű kiscicák az alomban, vagyis egy nőstény egyszerre több kandúrtól is megfoganhat.
2009. dec. 4. 18:50
 12/17 anonim ***** válasza:

Az előttem író értette meg a kérdés lényegét, én is ezt írtam volna.

De ha konkrét kérdésed lenne, linkelj egy fotót és leírjuk a lehetséges szülőket;)

2009. dec. 5. 20:29
 13/17 A kérdező kommentje:
Nem működik a képfeltöltés.hu, de ha jó lesz rakok fel képeket.
2009. dec. 6. 10:58
 14/17 A kérdező kommentje:

a 2 tesó és az anyuka

[link]

[link]

[link]

2009. dec. 10. 21:29
 15/17 A kérdező kommentje:

ők pedig a másik testvérpár egy szintén házicica anyukától

[link]

[link]

2009. dec. 10. 21:44
 16/17 anonim ***** válasza:

A perzsa cicás vagyok. A képek alapján azt mondhatom, hogy mivel nem minden kölyök hosszúszőrű, szerintem a legvalószínűbb az, hogy az apuka egy félig perzsa cica... :)

Az, hogy ti esetleg még nem találkoztatok vele személyesen, az nem jelent semmit, lehet, hogy általában bezárják, és mondjuk kilógott egy nap, és akkor történt meg a nagy egymásra találás a ti cicáitokkal...

Mindamellett, hogy nagyon szépek a kiscicák, nem gondoltatok még arra, hogy ivartalanítani kellene a lánycicákat? Hova fogtok tenni ennyi kiscicát? (Még akkor is, ha nagyon helyesek...)

2009. dec. 11. 10:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha a cica szülei mondjuk fehérek lehet a kölyök másszínű is!!

Ez a genetika!

2009. dec. 11. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!