Kell valamihashajtó féleség a macskának? Ha igen micsoda? Esetleg tej?
Figyelt kérdés
A cicám vashiányos és kapott vasport,meg bérescseppet.Azóta nem volt széklete.mit adhatnék neki ami előidézi?2009. dec. 4. 09:34
1/7 anonim válasza:
Én egy kávéskanálnyi paraffinolajat szoktam csepegtetni a konzerv kajájára, ha székrekedése van. De tegnap pl. kipróbáltam, hogy szardíniát adtam neki, ami ugye olajos, azon felül hogy imádta, mindjárt sikerült kétszer is produkálnia. Emberi hashajtókkal semmiképp ne próbálkozz. A tej előfordulhat, hogy használ, ha a cicus alapból nem tudja megemészteni a tejcukrot.
2/7 anonim válasza:
Ja, az állatorvos a Laevolac szirupot javasolta (ez egy tejcukros készítmény), de az a helyzet, hogy az még nekem is szokott kellemetlen haspuffadást okozni, úgyhogy nem tudom a cicus hogy bírná.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, a válaszokat közben beszéltem a dokival és azt mondta hogy még nem vészes, hogy nem kakált.várjunk még vele, ha esetéeg erölködik és akkor sem tud akkor van baj.
2009. dec. 4. 10:55
4/7 anonim válasza:
Szardíniával nem vesztesz semmit. Maximum állandóan kunyizni fogja. :)
5/7 anonim válasza:
az én cicáim a legtöbb konzerkajától hasmenősek lesznek :( pedig imádják nagyon! sima tejtől is lehet hasmenése, de nem minden macseknál válik be.
6/7 anonim válasza:
Egy kis fehérje! Tej (ha érzékeny, akkor laktómentes), joghurt tejföl, de a nyers csirkemell biztos segít neki.
7/7 anonim válasza:
Ugyan ezer éves poszt, de én a válaszaitokra most találtam rá és nagyon sokat segített köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!