Miértem eszi a tápot?
adj neki ételmaradékot...hátha azt megeszi...:)
az enyém is azt eszi és szereti
Légy rafinált! Próbáld meg összekeverni a kétféle eledelt úgy, hogy kezdetben több az alutasakos az adagban, mint a száraz, aztán fokozatosan megfordítod az arányt, és végül talán már nem is kell neki a nedves étel.
Ha szárazzal eteted, az azt jelenti, hogy nem tapad rá a fogaira, nem képez annyi lepedéket. Azt nem tudom, egészségesebb-e, hmm. Adj neki sok vizet.
És vannak természetesen finnyás macskák is, akik képesek napokon át koplalni, ha nem tetszik nekik valami. Etesd őt változatosan, mert még száraztápon belül is váltogathatod a márkákat, ízeket, stb., így nem lesz túl elkényeztetett.
Amennyiben tényleg kiscica, akkor kölyöktápot vegyél neki.
Az más arányban tartalmazza a tápanyagokat (ha jól vágom még több fehérje kell nekik mint a felnőtt cicáknak).
Csatlakozom az előttem szólóhoz, a keveréses technikával átszoktatás nekem is bevált :)
Tejfoga van még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!