Mi baja a macskának? Többi lent. (HELP)
Este 7 órakor nem tudom orvoshoz vinni..
De köszi szépen, sokat segítettél..
Amúgy ha valakit ÉRDEKELNE!
Elértem magánlakásánál az állatorvost.
Megnézte, semmi komoly baja nincs, azt mondtam gyomor problémája van, onnan a bűzös szájszag..
Kérdezte mit eszik, mondtam neki, hogy macskakaját, ropogtatóst, és alutasakost. Azon kívül mindent megeszik, amit mi... A virsliben talált problémát, ami félig nyers.
Lehet a virslitől lett baja... Adott neki két injekcoót, azt mondta, hogy 1-2 napon belül nincs válltozás, vigyem vissza..
A macska nem hányt, nem fosott....
az észjárásodban kéne egy nagy váLLtozás kisanyám
örülök, hogy rendelkezel annyi értelemmel, hogy feldolgoztad, hogy valamit tenned kell az ügy érdekében, de .. ha tartasz valamilyen állatot, akkor nem informálódsz róla, hogy mit adhatsz neki? nyers sertéshúsba akár bele is halhat, de gondolom erről neked fingod nincsen. még a cápát és görögsalival etetnéd
"Ne mondd már, hogy nincs állatorvosi ügyelet!"
Ezt annyira imádom...valaki feltesz egy kérdést és néhány válaszoló meg van róla győződve,hogy csak budapestiek írnak ki kérdéseket...Hát képzeld, nálunk sincs állatorvosi ügyelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!