Kint vagy bent? Ez itt a kérdés
Kint jobb a macskának vagy bent?És hol klegyen?Ágyra mehet?
Nektek mi a tapasztalototok?
Szerintem ha kevesebb pénzt akarsz költeni rá , de szereted akkor bent legyen! Az olyan 3-4000 havonta! Az alom és a táp
Ha kint van akkor könnyen megbetegszik és akkor többet kell rá fizetni!
Szerintem bent...vagy attól függ, hogy milyen házba laktok.
Például ha nem akarod bevinni a házba akkor jó lesz neki a garázsba is. Ha meg kint van akkor történhet vele akármi szerintem inkább bent. =)
Hm... Egészen kb 3 héttel ezelőttig azt mondtam volna, hogy kint és bent. Már azt mondom, hogy csak bent.
Történet: 2 kis húgom kapott egy-egy cicát. Az egyik elég hamar lelépett (érthető, kis gyereknek nem való macska). A másik maradt. Egyik reggelem azzal kezdődött, hogy rohantunk vele az egyetemre 0 farokkal és egy jobb hátsó csonkkal. Másnap amputáció. Felfeküdt a kis hülye az autó motorterébe és elkapta az ékszíj a lábát. Túl élte, jól van. A gazdája undorodik tőle, anyu undorodik tőle. Cicus a miénk lett, bent van a szobánkban, párom az apu, én vagyok az anyu. :) Bújik és jön utánunk, úgy szalad, mintha mind a 4 lába és a farka is meglenni. Sőt... borzasztó rossz, főleg éjjel. De még csak 5 hónapos, nem lehet rá haragudni. :)
Szóval a következtetést vond le, ez volt a mi kis történetünk. A baleset látványa nem volt kellemes, a család tagok gyomra nem is bírta, szerencse, hogy az enyém jó. Bár utána amíg élesen emlékeztem a látványra, nekem sem pár napig valami jó ízűen az evés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!