Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van olyan, hogy Törpemacsaka?

Van olyan, hogy Törpemacsaka?

Figyelt kérdés
Csak mert mamámnak van egy cirmos macskája, aki kisebb az átlagnál. Ami érdekes, hogy mindig narancssárga cicákat szül. És egyre kisebbeket. Ezt úgy vettük észre, hogy a nem tom hanyadik fialása kisebb lett még nála is, fél év után, mikor már igencsak ki kéne fejlődnie. Aztán hoztunk nekem egyet. A változatosság kedvéért narancssárgát. Nos, nem nő meg. Fele akkora, mint az anyja, másfél éves, nem szül, játszik, nem csavarog, és hát mit mondja, kiscica. Most meg voltam mamámnál, és már régen nem voltam, de jönnek a szeptemberben született kiscicák. És nem fogjátok elhinni, akkorák, mint a tenyerem. Komolyan. Úgy megijedtem, pedig mamám nem is csernobil közelében lakik. Én meg még paráztam, hogy megnőttek, és nem cicázhatok, de ezek ugyan akkorák, mint mikor szeptemberben megtaláltuk őket. MOst mit csináljak? A következő fialásnál írjam ki, hogy törpemacska elvihető?
2009. nov. 30. 21:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csinálj róluk képet, én még ilyennel nem találkoztam.
2009. nov. 30. 21:27
 2/12 anonim ***** válasza:
nagymacskák között létezik, házicicák között nem hiszem.
2009. nov. 30. 21:27
 3/12 anonim ***** válasza:
Lehet ez betegség is, de amúgy igen, vannak kisebb méretű házicicák is, találkoztam már velük. Megmaradnak akkorának, mint egy kb fél éves macska.
2009. nov. 30. 21:30
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekünk is volt kis méretű háziciánk, de az az öreg, 13 éves macskának az utolsó kölyke volt, ilyen kis "visszamaradott". Másfél évesen is akkora volt, mint egy fél éves cica. Kölykei is születtek, de nem tudom mekkorára nőttek, mert elajándékoztuk őket.

Szegény micó nem élt sokáig, mert elütötte az autó :-(

2009. dec. 1. 13:09
 5/12 anonim ***** válasza:
nekünk is kicsi de az anyukája is kicsi, persze nem törpe de kisebb az átlagnál.
2009. dec. 1. 19:44
 6/12 anonim ***** válasza:
egy képet én is szívesen vennék... Amúgy valóban érdekes jelenség, de ennek ellenére jó lenne ha nem születnének "halomra" szegény cicusok.
2009. dec. 2. 01:18
 7/12 A kérdező kommentje:

Picurka szeptemberben:

[link]

2009. dec. 2. 17:35
 8/12 A kérdező kommentje:

Picurka most:

[link]

2009. dec. 2. 17:35
 9/12 anonim ***** válasza:
hát ez nagyon jó, meg ahogy leírtad:) A haveromnak volt egy lány cicája, kb 4-5 évesen került hozzájuk és akkora volt, mint az 5 hetes saját lánycicám!
2009. dec. 9. 15:47
 10/12 anonim ***** válasza:

3 hónapos a cica!! Az enyém pont ekkora! Talán kicsivel nagyobb...

Mi lenne a baja?

3 hónaposan mekkorának kellene lennie?

2010. aug. 30. 15:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!