Van itt erre egy cica, és folyton bántja a mi cicáinkat. Hogy bírnék tenni ellene valamit?
A mi macskánk ivartalanított lány, és a saját testvérén meg egy másik macskán kívül összever minden macskát az utcában, ha közel tévednek. Egyszerűen ilyen szegényke. :(
Múltkor a szomszédék hoztak macskát, látom a miénk megy oda, mondog biztos megy barátkozni, aztán meg csak láttam, hogy a szomszédéké visítva rohan elöl, a miénk meg utána.
Egyébként nálunk mindenki azt mondta, ha annyi esze van a macskáiknak, hogy nem tudják magukat megvédeni, akkor nem bánják, ha a miénk terrorizálja őket. Neked ráadásul 7 van, fogakkal és karmokkal felszerelkezve és nem tudják megvédeni magukat? :O Hát erről szerintem nem az a kóbor tehet.
Már elnézést kérek, de a cicák köztudottan nem társas lények, és külön külön szoktak találkozni a a másikkal. és mellesleg 7 cicából 2 van amelyiknek ereje is van (rajtuk kívül van 1 gyenge lány cicám akit még a szellő is elvisz + 2 kölyke, ők még nincsenek ivartalanítva, de ők 3 hónaposak ők is gyengék, +és még egy elhízott lánycica aki szint úgy nem védi meg magát)
aztán ez a lány cica olyan erős h még engem is megverne :S
Bocsesz nem jól fogalmaztam: nem falkában sétálgatnak az utcán... legalábbis nem láttam még soha olyat XD
De amúgy nem tom minek kell veszekednünk. Fogadjunk te is fel lenél háborodva hogyha vérző sebekkel jönne haza a cicád, Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!