A cicám az alomtál mellé csinál, miért? Aggódom
Figyelt kérdés
Lassan 3 hónapja van nálam a cica. Kiprobáltam pár alomport... De valamiért sak pisilésre használja az almot, egyébként mellé végzi a dolgát. Nemrégiben elutaztunk a szüleimhez és ott csak alomra járt, semmi gond nem volt. Most, hogy vissza jöttünk a lakasba ismét melle piszkít. :( pedig ugyan azt az almot használom, mint ott volt. Benti cica egyébként, maincoon keverék és 5 hónapos. Tudna valaki segíteni mit tegyek, hogy itt is rendesen használja a wc-t? :( előre is köszi2014. jan. 4. 00:12
11/11 anonim válasza:
minden nap takaritod az almot? pisit is kakit is kiszeded? illetve ugye csereled az egesz almot, minimum kethetente egyszer? ha nem, akkor a benti szagra erzekeny. nekem volt olyan, hogy beteg voltam es nem vitt ra a lelek, hogy kitakaritsam az almot harom napig. Jo sokat tettem bele, es szurkoltam, hogy birja ki, mig jobban leszek. Hat a harmadik nap reggelen mar mellekakilt, az mar sok volt neki. Nem is haragudtam erte. A cicak szeretik az almot, mert el tudjak kaparni a dolgukat, ha nem alomba csinalnak, az nekik is kellemetlen. Milyen almot hasznalsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!