Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kell mellé egy társ?

Kell mellé egy társ?

Figyelt kérdés
Cicám napközben sokat van egyedül. Szrintetek hozzak mellé egy társat? Jobb lesz neki úgy, vagy sem? (ivartalanított nőstényről van szó)
2009. nov. 29. 11:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
biztos fognak valamennyit játszani (ha egyáltalán elviselik majd egymást) de ha 1szer is otthon maradtál már a cicáddal napközben láthattad hogy hogyan telik a napja: Alvás kb 10 óra a fennmaradó időben pedig kajálás vagy mosakodás....sztem nem magányos:-)
2009. nov. 29. 12:15
 2/11 anonim ***** válasza:
Előzőnek: Pontosan! Az én cicám is ezt csinálta...aztán kikerült az udvarra:)
2009. nov. 29. 16:58
 3/11 A kérdező kommentje:
Volt úgy, hogy ithon maradtam vele, de egész nap a nyakamon lógott és 1 m-nél távolabb nem nagyon ment. Szerintem nem szeret egyedül lenni, mert mikor vele vagyok, akkor mindig ezt csinálja... Tanácstalan vagyok. Mindenképpen menhelyi cicát hoznék mellé, de nem tudom, hogy szüksége lenne -e társaságra a cicámnak.
2009. nov. 29. 18:39
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is egyedül neveltem a cicámat, és mivel dolgozom, ezért napi minimum 10 órát egyedül volt itthon. Úgy 10 hónapos kora körül kezdett megőrülni... Harapott, karmolt, ideges volt. Látványosan boldogtalan. Ekkor úgy döntöttem beszerzek mellé egy társat, és nagyon jó döntésnek bizonyult! Azóta kedves kiegyensúlyozott cica lett belőle. :) És az új cica is nagyon aranyos. Az a jó a két macskában, hogy nem dupla gond, de dupla élvezet. :)

Arra figyelj, hogy ha hozol másik cicát, eleinte a régit sokkal jobban szeretgesd, hogy ne legyen féltékeny, különben nem fogja elfogadni az új jövevényt. Lehetőleg ellenkező nemű köjökcicát hozz mellé,azt szokja meg a legkönnyebben. És persze majd az új cicát is ivartalaíntsd.

2009. nov. 29. 19:20
 5/11 anonim válasza:
Nem tudom, en ponthogy azt hallottam, hogy a macskak szeretnek egyedul lenni.Persze, ha otthon vagy, egyertelmu, hogy a nyakadon log, hiszen szeret teged.
2009. nov. 30. 18:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Az én mucikám is kapott egy társat, teljesen jól érzik magukat együtt.
2009. nov. 30. 20:41
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem jó egy társ, ezzel rosszat nem teszel...na meg az elején még fujnak majd egymásra de idővel megszokják egymás jelenlétét, és akkor már biztos lehetsz benne hogy nem magányos! (:
2009. dec. 2. 17:44
 8/11 anonim ***** válasza:
nekem van 1 cicám és ép oda akarom adni vkinek.6 hónapos,fiú, fekete-fehér
2009. dec. 3. 14:37
 9/11 anonim ***** válasza:
A mieink is nagyon jól elvoltak. Fogócskáztak a kertben pl. :)
2009. dec. 3. 15:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Az én kandúrkám is egyedül volt és kezdett depressziós lenni, aztán kapott egy társat.... nagyon szeretik egymást. Nézzétek meg! A képek önmagukért beszélnek:

http://www.youtube.com/watch?v=P8WxxqeHr6c

http://www.youtube.com/watch?v=DnX6FDOVrLY

ha nem játszanak, akkor esznek vagy alszanak.... és ráadásul velünk is nagyon barátságosak. Imádom őket!!!

2009. dec. 3. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!