Hogy képesek valakik kizárólag kinti macskát tartani?
Figyelt kérdés
Szerintem aki kizárólag kint tart macskát az ne is igazán szereti őket.2013. dec. 30. 22:28
11/15 anonim válasza:
A macskák bandája alkalmazkodik a környezet hőmérsékletéhez, ezért nem kell félteni a kinti cicákat, nem fáznak meg. Sokkal erősebbek, egészségesebbek mint a lakásban tartottak. Nekünk kinti cicáink vannak, van kuckójuk, ahová behúzódhatnak, emellett eljárnak vadászni, vagy ahova éppen kedvük tartja. A szőrük gyönyörű fényes, és jó súlyban vannak. Ezzel szemben anyukám benti macskái beteges, gyenge macskák, amiket ha ér egy kis huzat, már taknyosak. Vitaminozni, oltatni kell őket.
12/15 anonim válasza:
Bundáját akartam írni, elnézést.
13/15 anonim válasza:
Mi is kinn tartjuk a cicánkat, de fedett helyen tartózkodik, nincs kicsukva az udvar közepére. 3 éves gyerek mellett nem szeretnénk ha benn tartózkodna. Néha megengedjük, hogy bejöjjön 10-20percre, de aztán megy ki. Ha nem lenne gyerek, megengedném neki, hogy benn legyen, ha mást nem éjszakára, illetve télen egész napra, de a lányom egészsége a legfontosabb nekem. Egyrészt Gyesen vagyok, nem tudom biztositani, hogy a macska minden oltást, ami létezik be tudjam neki adatni.
14/15 anonim válasza:
Szia!:)
Szerintem elég rosszul közelíted meg, ha valaki kint tartja a macskáját, az nem azt jelenti, hogy nem szereti a cicát. Ha mindig eteti, gondoskodik róla, sokat kint van vele, alvóhelyet nyújt neki kint, a macska ugyanolyan boldog mintha csak bent lenne tartva..:)
Az meg szintén nem egészséges ha kinti-benti.. Kint télen a -10°c-ban nagyon fázni fog, ha egyszer kiengeded -10°c-ba majd a beengeded a melegbe..
15/15 anonim válasza:
Azért bármennyira van kibélelve egy doboz nekik, nem lesz ott sem kellemes meleg.. nekünk a garázs teljesen zárt, ott van a kazán, és a garázsajtón van egy macskaajtó, szerintem ez a tökéletes megoldás, sosem fáznak, pár hét alatt mindegyikük megtanulta használni, ha wc-gond van, kimennek, bent van friss víz.. nyáron pedig jó hűvös :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!