Perzsa cicát szeretnék venni, de sehol sem talalok. Valakinek van valami ötlete?
-lehetőleg fehér
-viszonylag olcsón
-győr-moson-sopron megye közelében
Perzsa macskát tenyészőtől érdemes a fertőzések és öröklött krónikus betegségek kiszűrése végett. Sok tenyésztő van itthon, tuti mindnek honlapja is van, nézelődj még szerintem. 60.000.- körül kandúrokat már találsz. Az enyém csincsilla perzsa ami kicsit extrább igy 80e volt budapesti tenyésztőtől.
Azt is tudnod kell hogy ezek a cicák nagy odafigyelést igényelnek. Én a Royal Canin Persian tápot ajánlom és a hozzá tartozó szőroldó ropogtatókat ill. pasztákat. A wiskas és társait felejts el ezek tele vannak színezékekkel és a perzsa szőre érzékeny ezekre ha teljesen perzsa nem keverék. Én real nature termékekkel etetem, de inkább a biopiacról beszerzett csirke húst főzöm vagy párolom elő neki. Kefét puhát vegyél mert extra érzékeny a bőrük.
De a kiválasztott tenyésztő oldalán van még róluk leírás és tanulni való bőven, ott majd böngész :)
Ilyen feltételek mellett esetleg csak szaporítótol tudsz vásárolni, valami jó kis fertőzött PKD-s macskát!
Fehér macska nagyon ritka Magyarországon, olcsón 80.000 ft az alja normális helyen!
Náluk volt fehér alom, és lesz is!
Orchideal....
Sok sikert hozzá! Csak legyen elég pénzed meggyógyíttatni a macskát! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!