Szerintetek aranyos ez a macska? A barátnőm szerint nem.
2013. dec. 29. 08:27
1/13 anonim válasza:
A hiba a barátnődben van...
Ez egy nagyon aranyos macska.
2/13 anonim válasza:
Kis foltos cica! :3333
szerintem édes!
3/13 anonim válasza:
Szerintem nagyon aranyos!:)
16/l
4/13 anonim válasza:
Szerintem télleg nem aranyos. Barát nődnek +1
5/13 anonim válasza:
nagyon aranyos, nem értem mi nem tetszik neki benne na mindegy. szerintem édes:))
6/13 anonim válasza:
De nem mindegy? Kinek tetszik, kinek nem. Az a lényeg hogy a gazdájának tetszen és szeresse.
7/13 anonim válasza:
Nagyon szép ez a cica. A bundája különlegesen szép, egyedi mintázatú. Erről a macskáról sugárzik az egészség, a boldogság, és a kiegyensúlyozottság. Én személy szerint ölbe venném, becézgetném, simogatnám!
8/13 anonim válasza:
Pedig nagyon cuki. :) Látszik rajta, hogy szereti kamerát. :D A barátnőd meg kapja be. :D
10/13 Platypus válasza:
Az aranyos fogalma meglehetősen függ az egyéni ízléstől. Egyértelműen jól ápolt, egészséges macska, de én például nem látom aranyosnak. A fején a minta egész egyszerűen olyan kis viccesen agresszív jelleget ad neki. Hiába tudom, hogy ennek semmi köze a macska valódi jelleméhez, csak az én benyomásom, nem tudom félretenni a dolgot. Ha esetleg még távolságtartó természet is hozzá, akkor teljesen érthető, ha a barátnőd nem tartja aranyosnak. De ez nem is kéne hogy gond legyen, eleve a legtöbb felnőtt macska már nem esik az aranyos kategóriába. Szépek, karcsúk, csodálatosak még lehetnek ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!