Mennyi az állatorvosi költseg?
Árakat nagyon nehéz mondani, orvosonként, sőt térségenként eltérő lehet. Ha gondolod, hívd fel telefonon és kérdezd meg. A mi orvosunknál a vizsgálat 3000 forint. (Vidék, nagyváros.)
Azért érdemes lenne elvinni, mert minimum egy féreghajtás és bolhátlanítás kellene neki. Ez a Te érdeked is, hiszen a bélférget ember is elkaphatja. Lehet, hogy fülatkája van, ezért rázza a fülét. A hasmenés lehet a stressztől is, a hirtelen környezetváltozástól. Nem tudom mikor találtad, ha nemrégen van veled, elképzelhető, hogy még idő kell neki, amíg megnyugszik, megszokja az új helyet. Hagyj előtte vizet, ételt, mutasd meg neki gyakran az almot. Próbáld meg sokat simogatni (ha engedi), játssz vele, húzgálj előtte valami madzagot, azt nagyon szeretik. Ha nem beteg, előbb-utóbb enni fog, és az almot is elkezdi használni.
Google a barátod: [link]
Az árak persze nagyon eltérőek lehetnek, a link alatt szereplő árlista "barátságos" kategóriába tartozik, nem mondanám drágának. Kb. 7-8ezret fizettem az oltásokért anno, mikor befogadtam a macskámat. És az a doki nem tuti nem volt drága.
Szóval a fenti árlista reális, de mindenképpen kérdezd meg telefonon, hogy amit szeretnél, mennyi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!