Mi lehet a baja a cicámnak?
Figyelt kérdés
A cicám mostanában olyan kis étvágytalan. Nem eszik szinte semmit egy nap. Mi lehet a baja. Más tünete nincs, vagyis amikor eszik hóropogásszerű hangot hallok. mintha a fogai súrlódnának erősen össze.
Ez normális? El fogom vinni dokihoz is de sajnos csak jövőhéten lesz rá időm. Addig is szeretnék tájékozódni.
2009. nov. 26. 10:35
1/2 anonim válasza:
Pár hete ugyanezzel a kérdéssel fordultam én is hozzátok. A cicám nem evett és egész nap egy helyben feküdt. Elvittem állatorvoshoz és kiderült, hogy vérmérgezése volt. 40 fok feletti láza volt, és egy hétig folyamatosan vittem szurira. Szóval ha hasonló tünetei vannak a cicádnak mindenképp vidd el orvoshoz, ki tujda mit kapott el, mi van a levegőbe. Hát a hóropogás szerű hangra nem tok mit mondani :) Ha régebben is így evett, akkor ez normális. Az enyém például ha eszik megállás nélkül dorombol és így olyan mintha morogna :) Jobbulást a cicádnak :)
2/2 anonim válasza:
Kijárós cica? Nem sérülhetett meg az állkapcsa? Az magyarázná az étvágytalanságot (fájdalmas) és a"hóropogás-szerű" hangokat is, ha mégis végre eszik valamit. De ez csak egy ötlet.
Kérlek, ne várj jövő hétig, minél hamarabb vidd orvoshoz, ha időpontot kérsz, még nem is kell sokat várni. Jobbulást a cicának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!