Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A hóban tud tájékozódni egy...

A hóban tud tájékozódni egy vak macska?

Figyelt kérdés
Kicsit aggódom mi lesz vele ha télen hóban kint lesz? Vagy hóban is ki tudja szimatolni mi hol van, merre kell menni?
2009. nov. 24. 22:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Megoldja, nem csak szagolni tud, egyébként se akadályozza nagyon a szaglást a hó.
2009. nov. 24. 22:50
 2/11 anonim ***** válasza:
7%
Én azért ezt a havas kimenőt nem kockáztatnám meg. Mi van akkor ha nem talál vissza és menedéket sem talál. Nem lenne humánusabb elaltatni szegényt ? Ne tedd ki annak a veszélynek, hogy télen megfagyjon, ha eltéved...
2009. nov. 24. 23:00
 3/11 anonim ***** válasza:
:=( hogy vakult meg?
2009. nov. 24. 23:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a hó nem ront a tájékozódásán.

(Ha mégis nem jelentős)

2009. nov. 24. 23:13
 5/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem tudom... Szerintem ne engedd ki. Bár gyanítom idén sem kell hatalmas havazásokra számítanunk, de ha mégis, addig nem oldható meg macskaalomba?
2009. nov. 25. 00:06
 6/11 anonim ***** válasza:
67%
Ne engedd ki inkább! Nem lenne nagy baj szerintem, de ne kockáztass!
2009. nov. 25. 00:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Nálunk van egy céges vak macska, kinti macska, több éves, elboldogul. A hóban is. Szalad:) Igaz, van segítő macska, aki a kaját neki mutatja. Haza a beépített iránytűjével talál, nem az orrával.Mint a költöző madarak.

Te is ki tudsz menni a konyhába sötétben befogott orral, igaz? Nem kell elaltatni.

2009. nov. 25. 00:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Szegényke:-(Én is egyetértek a többiekkel,ne tedd ki a hóba,mert bármi lehet vele,kiszolgáltatott helyzet az Övé,sajnos...
2009. nov. 25. 00:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Én meg azt mondom, ne zárd be szegényt! Nem lesz semmi baja a hótól, ha amúgy kijárhat, és ismeri a környéket.
2009. nov. 25. 00:38
 10/11 anonim ***** válasza:
A mamáméknak vak kutyájuk van aki már úgy született sajnos!:( Most 16 éves a kutyus és soha semmi baj nem érte őt pedig javarészt a szabadban van egy hatalmas udvarban!Nekik más érzékszervük fejlődik ki jobban,ezért nincs gond a tájékozódásukkal!/Állatorvos mondta/ Simán visszahozza a labdát a mai napig ha eldobjuk és még a pocsolyákat is kikerüli!:)
2009. nov. 25. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!