Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan lehet leszoktatni a 3...

Hogyan lehet leszoktatni a 3 macskámat a folyamatos evésről?

Figyelt kérdés
Lemegyek ott vagyok és 40 percenként enni kérnek és esznek is! Ezek hárman naponta megesznek egy kiló kaját és elég kövérek is lettek. Ezenkívül kinti benti macskának akrtuk őket, erre mindig bent vannak, de nyáron is! 10 Perc után vissza akarnak jönni és enni valamit.

2013. dec. 8. 20:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, utolsó alatt természetesen a felettem lévő válaszolóra céloztam
2013. dec. 9. 14:49
 12/15 A kérdező kommentje:
Hogy mit adok nekik? Hát a Spar S-budget macskatápot, Nellit, meg konyhai maradékot meg a kutya kajájából egy kicsit. másra nem is lenne pénzem...
2013. dec. 9. 14:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Na akkor nem is csoda ha éhesek... amiket adsz nekik egy kalap kakát érnek, nem nekik való és semmi tápérték nincs benne.

Ahogy a 7. is írta: "Adj nekik inkább Brit, Taste of the Wild, Hills, Josera tápokat, ezeket netről olcsóbban lehet rendelni, mintha boltban vennéd és ezzel jól fognak lakni a cicák, kevesebbet is kell adni belőle és tovább bírja, nem kell 1 hónap múlva új adagot venni mert sokáig kitart."

Ha meg egyáltalán nincs pénzed, nem kötelező állatot tartani...

2013. dec. 9. 16:17
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem, ezt asszem megoldom, kipróbálom....
2013. dec. 9. 17:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Nézd majd meg egyszer egy webshopban, hogy mennyi egy x kilós macska napi adagja egy jó tápból és mérd össze azzal az egy kilóval, amit naponta megetetsz az olcsóból. Egy jó minőségű tápból egy öt kilós macskának kb. 10 deka a napi adagja, vagyis harmad annyi, mint amennyit most adsz neki. Ha a táp háromszor annyiba kerül, mint a mostani, ugyan úgy jössz ki anyagilag és a macska megkap mindent, amire szüksége van. Ha nyávog, ignorálni kell.
2013. dec. 9. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!