Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szerinted is ufók a macskák...

Szerinted is ufók a macskák akik azért jöttek a földre hogy megfigyeljék az embereket?

Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 12:11
1 2 3 4
 21/37 anonim válasza:
40%
no komment
2009. nov. 28. 09:27
 22/37 anonim válasza:
63%
egyértelmű
2009. nov. 28. 13:58
 23/37 anonim ***** válasza:
64%
Nemtom, a disztrikt nájnba az ufók szerették a macskakaját, ami sztem egyértelmű bizonyíték :D
2009. nov. 28. 19:23
 24/37 anonim ***** válasza:
87%

hát, ha a macskák ufok, akkor mondd meg nekem: hogy repülnek, mert ufo=ismeretlen repülő tárgy =D

Nah mind1. szerintem nem idegenek, ugyanolyan földi élőlények mint a többi. Ha meg tévedtem, akkor így jártunk =D

2010. máj. 3. 16:44
 25/37 anonim válasza:
100%
Ez hülyeség... Alf állandóan meg akarta enni a család macskáját a sorozatban...
2010. máj. 4. 16:37
 26/37 anonim válasza:
20%
En hiszek abban hogy a macskak ufok vagy is a mi macskank is egy jo nagy darab voros ufo...pl:WC-re jar es csak ott vegzi el a dolgat rendessen mint ha beszelgetne az emberel amikr nyavog mint ha mondani akar valamit jah es szo szerint meg erti az embert mint egy kutya...ha hivod a neven jon utanad a papa utan sir ha kell es ha mondod neki gyere budoseg(budike a neve) kapsz memmet akor fut a kaja utan...szoval szo szerint meg ert mindent es WC re jaro macska:D csak a furdo szobaban kepes pisilni es kakilni es azt is csak a zuhanyba vegzi;) a mi macskank igazi ufo aki le jott minket meg figyelni:S ez telleg igy van higyetek nekem es bujjatok el amig tutok vigyazzatok a macskakal mert sosem tudni kivel alsz szemben:S
2010. máj. 5. 18:08
 27/37 anonim ***** válasza:
89%
persze,de a krumplibogarak is azok
2010. máj. 8. 13:10
 28/37 anonim válasza:
100%
Kár, hogy mindenki viccnek vette a kérdést. Mert pontosan úgy van. A macskák bizonyos földönkívüliek megfigyelői. Én ezt már sok éve tudom, furcsállom, hogy ezen mindenki csak nevet. Hát gondolkozzatok már emberek!
2010. máj. 11. 07:44
 29/37 anonim válasza:
25%
Nekem egyszer meghalt egy vörös, aranyszemű macskám. Egyszer volt egy állítólagos "álomparalizisem"(<-ismerőseim szerint..) az ufokkal. nemtudtam se mozogni se megszolalni 3 óráig. aztán mikor kimentem a teraszra, hogy mi a fene lehetett ez akkor ott láttam a kinti széken ülni a volt macskámat aki már réges rég elpusztult. Most akkor hogyis van ez?
2010. máj. 11. 20:35
 30/37 anonim ***** válasza:
Talán úgy,hogy hallucináltál,vagy úgy hogy nem csak az a macska olyan... -.-'
2010. máj. 18. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!