Üdv! Azzal a kérdéssel fordulok a közösséghez, hogyan lehetne egy 7 hetes kiscicác és egy 4 hónapos Yorkshire Terriert összeszoktatni?
Figyelt kérdés
Odáig eljutottunk, hogy a cica fúj a kutyára, a kutya megtartja az egyméteres távolságot, és amikor a kutya véletlenül közelebb kerül, akkor a macska egyből fújtat, a kutya közelében pedig hadonászva védekezik a semmi ellen, ugyanis a kutyának eszében sincs bántani a macskát.Sok helyen utánaolvastam a témának, tudom miről van, nem kellenek a közhelyek, hogy "sok türelem", meg "hosszadalmas procedúra", "természetes ellenségek". Nekem konkrét leírás kellene az összeszoktatásról a macska fújtatásától kezdve az örök barátságig.
Köszi!
2013. dec. 5. 23:11
1/3 anonim válasza:
Nálunk mindig volt kutya és macska is, semmit nem tettünk maximum annyit, hogy soha nem simogattuk egyiket a másik előtt, vagy csak egyszerre mindkettőt, hogy ne legyen féltékenység. Először fújtak, de miután rájöttek, hogy a kutya nem ellenség, idővel maguktól összebarátkoztak.
2/3 anonim válasza:
A 7 hetes kiscica fél. Okkal, hisz ő 7 hetes, a kutyáról azt se tudja, mi fán terem és számára ijesztő. A legjobb lenne, ha ott lenne a kiscica anyja, aki leszarná a kutyát, demonstrálva azt, hogy a kutya nem bánt, sőt, akár játszani is lehet vele. De mire erre magától rájön, az el fog tartani egy kis ideig. Legyetek türelmesek, és hagyjátok rá mindkettőre.
3/3 anonim válasza:
Igy voltunk mi is, majd megszokják egymást! A kutya ne bántsa a cicát, az a lényeg! Tanitsátok, hogy finoman, ne harapd meg mert az fáj. Mint ahogy magadhoz tanitanád a kutyát. A cica majd hozzáidomul. Az enyém 2 éves volt már amikor hazacsalt egy kis teknöctarka kiscicát. Most: mint a testvérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!