Miért nyávog a macskám anyutól? Többi lenn.
Figyelt kérdés
Anyu délelőtt itthon volt,a macskám kísérgeti (ebből gondolom,hogy nem fél tőle,nem utálja) és egyfolytában nyávog. Amint elment itthonról a macskámnak egy hangja sem volt,egészen estig,amíg anyu haza nem ért,aztán kezdődött előröl a nyávogás... Ez miért van? Anyu nem nagyon szereti,gondolom nem azért kíséri. De kezd nagyon idegesítő lenni! Miért lehet? Mit tudok ellene tenni? Mert éjjel is ezt csinálja....2013. dec. 4. 23:21
1/5 anonim válasza:
Esetleg az illata miatt? Csak tipp.
2/5 anonim válasza:
Éhes, szomjas (itt a vízre gondolok), Pisi, kaki. Vagy törődésre simogatásra, játékra vágyik (ami fontos és játszani kell vele, mert később agresszívvá válhat). Játsz vele sokat. Az is jó ha egy cipőfűzőt húzgálsz előtte.
3/5 A kérdező kommentje:
Egyfolytában foglalkozom vele,száraz táp,víz,alom mindig előtte van. Én is ezekre gondoltam először... De azért tettem fel a kérdést,mert alaptalan a nyávogás...:/
2013. dec. 5. 13:50
4/5 anonim válasza:
hát lehet hogy ha tőle kap enni, akkor kaját akar vagy azt akarja, hogy simogassa.
5/5 A kérdező kommentje:
Tőle nem kap semmit,én vagyok a gazdája,anyut csak látja a lakásban,de mivel nem szereti a macskákat nem is foglalkozik vele. De a nyávogással annyit elért,hogy még jobban utálja...:/
2013. dec. 6. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!