Véletlenül ráléptem a macskám lábára! Amikor észrevettem rögtön felemeltem a lábam, de nem is nyávogott a macskám hanem szó szerint ordított!! Nagyon sajnáltam, de utána csak futott, mint a villám és nem is sántított. Mikor hazaértem(1 óra múlva) már nagyon sántít. Első lába. Húzza maga után próbáltam óvatosan nyomogatni, hogy hol fájhat neki. De akkor nem nyávogott meg nem is húzta! Mikor viszont felemeltem és kicsit nem erősebben, mint amikor tapogattam magamhoz öleltem akkor elkezdett visítani rögtön letettem! Ja és néztem, hogy olyan laza a lába! Leht, hogy eltört?? Legalábbis a másikhoz képest! 50kg vagyok. Nagyon félek!!! Ja és a másik macskám is 1 hete ugyanígy sántított azzal mondjuk nem tudom mi történt. Az 2 hét alatt gyógyult meg mostmár neki nincs baja! Ugye nem csináltam nagy bajat?!?! Nagyon félek még sírtam is, de azért remélem nincs nagy baja az én szememfényének! Ja és kinti cica! Segítsetek!!!
Esetleg egy doki ha megröngenezné a lábát,nem ártana..!;)El sztem nem törött..
2009. nov. 22. 13:13
2/12 anonim válasza:
Ha teheted,vidd el állatorvoshoz.
2009. nov. 22. 13:14
3/12 anonim válasza:
Elvihetnéd orvoshoz, mert ha semmi baja nem lenne akkor nem sántítana még mindig.
Hogy a másiknak két hét után magától elmúlt azzal szerencsétek volt, de az ilyenek rosszul is meggyógyulhatnak ám.
Bár gondolom ezt úgyis a szüleid döntik el, akik majd nem akarják elvinni, különben egy sántító fura lábú macskát nem itt kérdeznél, hanem már el lenne döntve, hogy elviszitek, amint lehet.
2009. nov. 22. 13:18
4/12 A kérdező kommentje:
Hát igen ha rajtam múlna rögtön vittem volna az állatorvoshoz! De a szüleim háát rúluk most inkább nem beszélnék! Én a másikra is mondam, hogy lehet nem ártanna elvinni orvoshoz, de erre az volt a válasz, hogy majd meg gyógyul az magától! Egyébként néha-néha még most is sántít. De már 100-szor szebb! Mennyibe kerül az állatorvos?
2009. nov. 22. 13:22
5/12 anonim válasza:
Miért tartasz macskát ha nem tudod fizetni az állatorvost? Attól hogy nem sántít annyira még lehet komoly baja, a macskák csendben szenvednek.
2009. nov. 22. 13:28
6/12 A kérdező kommentje:
Azért, mert 9 vesen megsajnáltam az anyjukat tél hideg stb. akkor haza hoztam és utána nyáron megszülettek a kicsik. Azóta az egyik kedves szomszéd megmérgezte majd magára hagyta amikor még élt a határnál. Sajnos már nem volt ott kerestük, de nem lett meg! Ez nem az én házam pénzem ezért nem is fogok ezen veszekedni a szüleimmel! Majd ha lesz saját életem megigérhetem, hogy ha lesz macskám akkor azt kezeltetni fogom bármi is legyen vele!
2009. nov. 22. 13:33
7/12 anonim válasza:
Kicsit felelőtlenség igy tartani bármilyen háziállatot is,nem gondolod?
2009. nov. 22. 13:37
8/12 A kérdező kommentje:
De, dondolom és tudom is! Akkor az lett volna a jobb ha akkor hal meg?? Mert ott volt kirakva ahol a kedves szomszéd van. Háát lehet nem tudom te, hogy döntöttél volna! Nem mondom hogy a szüleim a hibásak, de bennük is lehetett volna annyi, hogy mondjuk elajándékozzuk. Mind egy nem ragozom tovább.
2009. nov. 22. 13:47
9/12 A kérdező kommentje:
Ti mit tennétek a helyembe? Esetleg felhívjam az állatorvost és kérdezzem meg, hogy hátha tud valamit mondani rá így látatlanba??? Az nem kerül pénzbe.
2009. nov. 22. 14:14
10/12 anonim válasza:
Hát próbáld meg, az tényleg nem kerül pénzbe. De ő is csak annyit fog mondani, hogy vidd be. Legfeljebb megszán, ha megmondod, hogy nincs pénzed, mert gyerek vagy még és a szüleid nem adnak és legalább megvizsgálja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!