A 7 hónapos ivartalanított kandúr cica miért piszkít folyton az almán kívül?
Nekem is fiú cicám van és két hónapja, és meglepődtem hogy a lányokhoz képest ő mennyivel többet pisil. Ha van két három pisi az alomban már nem végzi el benne a dolgát. 14-szer jobb a szaglásuk mint a miénk. Szilikonos almot használtam először, de azt egy hét után dobhattam ki.
Tehát maradt a csomósodó alom mert csak abból tudom kidobni a pisit is, így marad tovább szagtalan.
Van a macskamenta nevű olaj, azt csepegtetik azokra a helyekre, ahová szoktatni szeretnék a cicákat. Próbáld meg azt.
Még az is fontos lehet hogy elég vastagon teszed-e az almot. Kis rétegben nem tudja elkaparni, ez zavarhatja.
nálunk egy tálca alom addig marad, amíg kb 2x belekakil (2-3 nap max), utána dobhatjuk ki az egészet, sőt ha kaki nincs de az egész pisis akkor is...nálunk ilyen bosszúkaki van, ha tele az alom, vagy túl pisis az alom...de ami nekünk bejött az a fedett alomtálca, ezt ő jobban szereti, a másikkal több baj volt. Nekünk ilyenünk van: [link]
az elejéről leszedtük a műanyag ajtót, azt nem szerette, de így már simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!