Eltűnt a 7 hónapos nőstény macskám! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
1 hete tűnt el. Nem tudom hogy csak kövér volt vagy vemhes mert nagy hasa volt. De nagyon aggódunk miatta mert nagyon szelíd és lehet hogy valaki befogadta.2013. nov. 30. 20:22
2/8 Rusz Réka válasza:
Szegééény :( Nekem volt 1 hullámos papi össz-vissz 2 napot volt velem és elszállt. Tudom milyen érzés. Én azt ajánlom a kedvenc kajáját rakd ki az ajtó elé és figyeld, hogy előkerűl vagy nem. Sok sikert!
3/8 anonim válasza:
Már rég tenned kelett volna valamit. Pl facebookon kiposztolni a képet és odaírni hol tűnt el és mikor. És egy telefonszámot. A környékbelieket megkérdezni. És körbe járni ott ahol laksz és hivogatni. Keresned kell mert magától nem megy haza!
4/8 anonim válasza:
Itt egy oldal az eltűnt és talált cicákról. Ide is írj! És rakj ki képet és nézz itt is körül. www.facebook.com/Eltuntcicak?refid=13
6/8 anonim válasza:
Simán lehetett vemhes,és valahol megfialt.Vagy belehalt a fialásba,mivel 7 hónaposan baromi nagy felelőtlenség kint hagyni és hagyni,hogy bármikor vemhesüljön...
Remélem elvitte valaki,mert azoknál jobb helyen lesz,mint nálatok.A felelőtlenség csúcsa,amit csináltatok.
7/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem lehetett vemhes mert a környéken senki másnak nincs macskája. Kóbor macskával pedig még nem találkoztam a környéken. Kerestem a kertünk végén lévő mezőn, kérdeztem a szomszédokat és semmi. Kiplakátoltam a buszmegállókat, de még semmi. Attól félek, hogy a szomszédom mérgezte meg.
2013. dec. 1. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!