Be adjam így a macskának a gyógyszert?
Tüsszögött, ezért a patikába kértem macskáknak gyógyszert. Beleraktam a kajájába (szuszpenziót kapott), nem ette meg, 'belenyomtam' (nem kell durván elképzelni) a szájába, elkezdett habzani a szája, és az ijedtségtől szaladgált a házban.
Így semmi értelme folytatni a gyógyszerezést... Mit csináljak?
Saját fejünkre nem kezeljük a macskát,a patikus nem orvos,pláne nem állatorvos.BÁRMI más baja is lehet,amin csak rontasz,ha magadtól kezeled.
A szája valószínűleg az idegesség miatt habzott,plusz a gyógyszer összekeveredett a nyállal.
Orvoshoz kell vinni,ha beteg.Egyébként ne kezeld magad,mert nem lesz jó vége.
(Kamillás vizet itathatsz vele,ha valóban megfázott,akkor az segíthet,de más gondja is lenne,akkor sem árt)
Mennyi idős a macskád?
Attól, hogy tüsszög, még nem feltétlenül beteg. Ha csak ez volt a tünet, akkor nincs értelme beadni neki mindenféle patikában kapható ember-gyógyszert, mert belehalhat szegény!!!!
Az enyém szokott tüsszögni, ha beszippant valami port vagy valamit...eddig nem kezeltem gyógyszerrel.
Milyen tünetek vannak még??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!