Pici spricc vízipisztolyból.Ez neki "isten büntetése",mert a távolból jön,váratlanul.Megütni nem szabad.
2009. nov. 20. 21:57
12/25 anonim válasza:
Nálunk is van cicabünti:D
Két fajta is.Az egyik hogy felemelem a magasba szinte és ott tartom félpercig az meg ártatlanul néz lefelé:D
A másik:Hogy a két tenyerem közé fogom a fejét és otttartom egykis ideig és utána szoba mondom hogy szégyeld magad.ért belőle
2009. nov. 20. 22:35
13/25 anonim válasza:
Adj neki egy kutyát.
2009. nov. 20. 22:49
14/25 anonim válasza:
Nálunk a vizipisztolyos vált be, csak nem vizipisztoly, hanem az a spricni, ami viráglocsoláshoz, vasaláshoz használunk amúgy. Már nem is kell vele spriccelni, csak megmutatni nekik. :DDD
2009. nov. 21. 13:25
15/25 anonim válasza:
Én a nózijára szoktam koppintani vagy virágspriccel lespriccelni.Enyém is ilyen kis rosszaság, de hiszen nálunk született nyár elején, még kis pici, nagyon el van kényeztetve. Hát és persze most már nem csak alszik, eszik, szopik. Hanem megissza azt amit az asztalon hagytunk meg ilyesmi. Ez van. Most kell még nevelni, amíg lehet.Nálunk eddig bevállt.:D
2009. nov. 21. 13:37
16/25 anonim válasza:
nekem vizipisztoly vált be, de az sem teljesen, mert az enyim cicák is naon rosszak, és azok nem tul bünbánoak XD
2009. nov. 22. 14:01
17/25 anonim válasza:
"Te magad nevelted/szoktattad/tanítottad"
Áruld már el hogy lehet bünti nélkül nevelni egy állatot. B@szottul kíváncsi lennék rá. Az ha mindent rá hagysz nem nevelés.. Kell a szigor is.
Kérdezőnek: a vízipisztoly tényleg jó. Az anyja ha rossz helyen van/rosszat csinál mindig a nyakánál fogva teszi arrébb, ez is be szokott válni egy erélyes NEM társaságában. Az orra koppintás kifejezetten veszélyes, ne alkalmazd.
Igazából fantázia és helyzet kérdése a lényeg hogy sose okozz neki fájdalmat, ne kelts benne félelmet csak tiszteletet és megbánást.
2009. nov. 23. 13:50
18/25 anonim válasza:
A fejére semmi képpen ne üss mert az én kiscicám egyszer húst próbált lopni és apukám rákoppintott a fejére és meghalt...szóval a fejére vigyázz azt ne bántsd
2009. nov. 25. 18:18
19/25 anonim válasza:
én ráütök az orrára
2009. nov. 26. 14:03
20/25 anonim válasza:
18:18 mekkorát ütött az apukád? mert ha palacsintát csinált belőle, akkor már túl erős volt XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!