Lehet-e valami baja a macskának ha kutyának való száraz tápot eszik?
Én sem vagyok táppárti, de teljesen jogosnak tartom a kérdező kérdését. a kinti-benti cicáknak valószínűleg elég változatos az étrendje ahhoz, hogy mindenük meglegyen, nem ez okozza a vesztüket.
De ha egy macskát huzamosabb ideig kizárólag olyannal etetnek, ami nem neki való, az bajhoz vezet. Nem fog belehalni egy kis kutyatápba, egy kis májba, egy kis mondjuk nyers halba, max. a szervei mennek tönkre néhány év alatt. Nem kutyatápos eset, bár olyat is olvastam, de valamikor a nyáron jelent meg egy cikkecske egy kiscicáról, amit az idióta vegán gazdái vegánul etettek. (Szóval értitek, egy macskát... mert ha még magukat, az ok, az ő akaratuk, de hogy egy macskára ezt rákényszeríteni)
És ezért tartom nagyon bunkónak a második hozzászólását, és azt is, hogy aztán az apjával takarózik, mert nem ő szerezte meg az apja diplomáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!