Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Egy már felnőtt sziámi nehezen...

Egy már felnőtt sziámi nehezen szokná meg, hogy új gazdája lesz?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam egy gazdisok, nem én adnám oda, én szeretnék egyet. De pont amiért annyira ragaszkodik a gazdához ez a fajta félek egy kicsit.
2009. nov. 19. 16:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Ismerősömhöz került egy majdnem ötéves, mert meghalt a gazdája. Ő elég hamar beleszokott az új helyzetbe. Ha módodban áll úgy kipróbálni, hogy esetleg visszaviheted, szerintem vidd magadhoz. Nekem is ilyen van, én imádom!
2009. nov. 19. 17:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Én olyat ismertem akit 1 éves korában vettek magukhoz. 15 éves koráig élt, agészen addig barátságtalan és félős volt. De lehethogy bántották elötte és azért... Viszont egyetlen ember akkor is volt a családban akit imádott. :) Senki mással nem állt szóba!
2009. nov. 19. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!