Milyen baleset (ek) érte (ék) eddig a cicádat?
az én cicámat nyakon lőtték
ugyanazt megverték, de úgy h 10 napig fájt neki a járás
aztán ugyanaz leesett a fáról és meghúzódott a lába
a többi cicámnak meg meghúzódott párszor a lába
02:11 es válaszoló:
Hát igen,jó lenne, ha több olyan ember lenne,aki többe nézi az állatokat,mert igazán megérdemelnék,hogy őket is MINIMUM annyira megbecsüljék az emberek,mint más embereket!
Én minden állatkínzónak és erre hajlamos embernek azt kívánom,amit már leírtam,hogy ők is ugyan úgy,sőt sokkal jobban szenvedjenek,mint az az állat(rosszabb esetben állatok),akiket bántott,megkínzott,elütött,megmérgezett vagy akármi rosszat tett velük!
Én egy valamit elhatároztam már kb 2 éve,pedig még csak 17 vagyok!
Ha sok pénzem lesz,akkor nyitok egy állatmenhelyet,ahol az állatkák és legyen az kutya,macska vagy akármi más,a legjobb ellátást fogják megkapni és minden mást is megkapnának,de leginkább a szeretetet és a törődést!
Üdv és mindenki vigyázzon a kedvencére és szeressük őket nagyon(L)<3!
:D
Én szörnyen rossz dolgokat tettem :(
Óvodás korú kislány voltam, mikor volt két macskám. nagyon szerettem őket, az egyik tigrismintás volt, a másik pedig fekete. Apunak volt egy ismerőse, akikkel nagyon jóba voltunk, és ott volt egy másik lány, jópár évvel idősebb volt nálam. ő egy szörnyen állatkínzó gyerek volt akkor is, most is az. Itt nyaralt,és ugye a macskákkal 'játszottunk'. Akkor még nem tudtam mennyire rossz ez nekik, csak követtem a nagylány példáját. Szörnyű dolgokat csináltunk. Kilökte a teraszról a macskákat, de szerencsére túl élték. Így kezdődött. Később sár-homokgolyókat etetett velük, amikbe patkányméreg volt keverve, megverte őket, állandóan lelocsolta őket nagynyomású slaggal (az egyik így így pusztult bele valami belső vérzésbe, a doki már nem tudta megmenteni). Rávett, hogy kapjam be a macskám fülét, meg egyéb dolgok. Meg is betegedtem tőle, egy elég súlyos allergiám ütött ki a macskaszőrre. Így a fekete cicusomat el kellett ajándékozni, el is vitte apu egy szomszéd faluba, hogy normális emberek között lehessen. De 2 nap múlva - kissé megtépázottan ugyan - de hazajött/hazatalált hozzám. Erre az a lány halálra csúzlizta kővel :( Még most is sírok, ha belegondolok, miket műveltem, műveltünk, és borzasztóan fáj, ezért nem is vagyok képes macskát tartani, eszembe jutnak ezek a dolgok...
13:38as:
Hát szerintem te nem voltál(esetleg most most sem vagy)normális.Attól függetlenül,hogy kislány voltál,még lehetett volna annyi eszed,hogy nem csinálsz ilyen borzalmas dolgokat egy szegény állattal/állatokkal!
Sajnálom azokat a szegény macskákat,de téged egyáltalán nem és jobb is,hogy nem kerül hozzád macska...addig jó szegény állatoknak,amíg nem te vagy a gazdájuk!
Beteg,nemnormális:@
Nekem az egyik macskámat megharapta egy kutya. Valószinű, a kölkeit védte. Napokig nem láttuk, vagy nem mutatta nekink az oldalát, de a végén kiderült, h egy hatalmas seb tátong rajta. Nem viccelek, kilátszottak a belsőségei. Elvittük az állatorvoshoz, de az sajnos nem tudot segíteni rajta. El kelett altatni. Nagyon szerettem azt a macskát.
Aztán volt egy, amelyiket valaki megrugdoshatott. Épp hasa volt. Elmentek a kiscicái, és szörnyen vérzett.Ő csendesen kimult.
De volt olyan is amit kocsi ütött el, szomszéd mérgezett meg ( nem tudom ki, de biztos h méreg volt. Egyik este még semmi baja nem volt, másnap délre pedig elpusztult.), és volt egy amelyik a padlásról zuhant le. Szerencséra az túlélte az esést.
Par cicamat elutotte az auto, egyet sajnos vegig is neztem.
A mostani cicammal kisebb balesetek voltak, beszorult a feje ketszer, egyszer a radiator es a fal koze, egyszer meg veletlen odacsuktam ajtoval, mert nem lattam, hogy jon.
Egy masik cicam patkanyfogo ragasztoban hempergett, hetekig pucoltam a szoret. Meg eleg jol megusztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!