Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szép ez a Perzsa cica?

Szép ez a Perzsa cica?

Figyelt kérdés

Ő az én anyakönyves kinti lány csincila perzsám. A kiscicáiról is van kép.A 10.szülinapcsimra kaptam.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ugye milyen aranyosak???

2013. nov. 15. 16:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Omg. :(((
2013. nov. 15. 17:19
 12/22 anonim ***** válasza:

Az anyacica nagyon szép, de tényleg ápolatlan a szőre. A perzsa inkább benti cica és a szőre gondozást igényel. Különben összecsomósodik és az kényelmetlen lesz neki.

A fehér kiscicának van valami a szemével, lehet, be van gyulladva, azt kezelni kéne.

2013. nov. 15. 17:20
 13/22 anonim ***** válasza:

nekem is keverék van, de sokszor a keverékek sokkal szebbek mint a fajtiszták. Például ennek nem tetszik a pofája, ne annyira aranyos. A turpiorrú töpszlifejűeket sem szeretem. De ez nem jelent hogy csúnya vagy nem, csak nekem nem az tetszik. Mindenki szereti a saját macskáit.

Nekem keverék kandúr van, hosszabb a szőre mint az átlagnak, tiszta fekete, csak a mellkasánál van fehér benne, de a pofája olyan mint egy rendes macskának.

Egy olyan volna jó mint a Maine Coon. Az enyém is ahhoz hasonló formára, kinézetre, csak kisebb, aranyosabb...

2013. nov. 15. 17:24
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Szépnek szép lenne ha GONDOSKODNÁTOK róla! A felnőtt macskát naponta fésülni kellene!

Szerencsétlen fehér cicusnak kitudja mi baja van, de egy biztos be vannak gyulladva a szemei! Elvihetnétek állat orvoshoz!

Amúgy meg anyádék nem tudják, hogy a perzsa macskát lakásban KELL tartani?

Neked babát kellett volna venni nem állatot! Ha nem tudsz róla gondoskodni akkor ne vegyenek neked állatot! Mert, hogy ők se gondoskodnak róla az egy biztos!

De belinkelek egy képet az én perzsa macskámról, hogy hogyan is kellene kinéznie a tiédnek!

[link]

2013. nov. 15. 17:36
 15/22 anonim ***** válasza:

Így néz ki egy szép ápolt perzsa macska.

[link]

A te macskád ápolatlan, a kicsik betegek..

Nekem is van cicám (brit shorthair) de én minden nap ápolgatom, kikefélem a szőrét (pedig nem hosszú szőrű)m és figyelek az egészségére..

" Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél." Felelős lettél a cicákért

2013. nov. 15. 17:37
 16/22 anonim ***** válasza:

ma 17:36

mennyi idős a macskád? amelyik a képen van?

2013. nov. 15. 17:42
 17/22 anonim ***** válasza:

ma 17:36 vagyok

5 éves.

2013. nov. 15. 17:44
 18/22 anonim ***** válasza:

és minden oldalon a te macskádat rakják fel?? Valahogy nehezen tudom elhinni.

[link]

[link]

[link]

és még több oldal van....

2013. nov. 15. 17:47
 19/22 A kérdező kommentje:
Én tudom ,hogy bent kell tartani.Olvasgattam ijeneket.De anyuék szerint nem kell azt elkényeztetni.Amugy mi az a Sterizáció??Azt mondta az egyik ismerősünk de apa azt felelte ,hogy akkor elhízik meg ilyenek...
2013. nov. 15. 17:54
 20/22 A kérdező kommentje:

Ha szerintetek csúnyák a cicáim akkor itt van néhány kép a bácsikám cicuáról.Ő a mi cicánk testvére.Ő bent van tartva.

[link]

[link]

2013. nov. 15. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!