Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Rosszat tesz a Whiskas a cicának?

Rosszat tesz a Whiskas a cicának?

Figyelt kérdés

Sajnos ne túl sok pénzem van a cicára, de úgy véltem, még mindig jobb egy whiskas, mint egy tesco gazdaságos.

Szerintetek jó a Whiskas? Legalábbis lesz valami baja tőle? Ha igen, akkor milyen jobb táp van ebben az árkategóriában?

2009. nov. 17. 21:49
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Az én cicám 19,5évig élt, és mindig is az olcsóbb kajákat kapta meg. (okt 25.én halt meg)

A nagymama cicája csak Whiskast eszik, és olyan kövér mint a nyavaja. (most 6 éves)

2009. nov. 17. 21:57
 2/25 anonim ***** válasza:
47%
A tesco is jó neki.De adhatsz házi kosztot is azt is nagyon szeretik.A whiskas az egyik legjobb!
2009. nov. 17. 21:58
 3/25 anonim ***** válasza:
84%
az én kutyám meg 16 évig élt házikoszton,én főztem neki húst,rizst zöldségeket,kapott neki való csontokat is..az ég világon semmi baja nem volt,öreg kora miatt halt meg.Pedig állitolag ez óriási felelőtlenség,én állatkinzo vagyok és ez alehető legrosszabb etetés,legallábis az itteni válaszolók szerint,.
2009. nov. 17. 22:03
 4/25 anonim ***** válasza:
58%
Whiskas egyetlen dologgal tesz rosszat: a pénztárcáddal...
2009. nov. 17. 22:04
 5/25 anonim ***** válasza:
65%
Nem vagy állatkínzó. Az a h*lye aki moslékot ad a kutyájának, vagy azt amit ő eszik (sós, fűszerezett stb) Ha főzöl a kutyának az egyáltalán nem ugyanaz mint ha a fent soroltakat tennéd és nem ugyanaz mint a whiskas. A whiskas rossz. Ha nem tudsz jobbat akkor inkább adj neki valami husit, a macska úgysem eszik sokat. De ha veszel neki egy drágább tápot akkor is sokáig eszi, és ráadásul abból kvesebbet kell neki adni. De semmiképp ne adj neki folyton csak whiskast mert akkor igenis lehet baja.
2009. nov. 17. 22:19
 6/25 anonim ***** válasza:
84%
Az enyém nem eszik whiskast, nem szereti a pénztárcám. Helyette a menü: kitekat száraz, aro-s aszpikos cucc, plusz cicaszalámi ebből 200ft körül van egy kg. Kap még házi tejet, és ha főzök akkor csirke bőrt, szalonna bőrt, sertés mócsingokat, pörköltzaftot. Lassan 4 éves és köszöni szépen remekül van, most is itt alszik a szobábam már egy pár órája.
2009. nov. 17. 22:20
 7/25 A kérdező kommentje:

Köszi a válszokat.

A kitekatból van kölyöknek való? Elfelejtettem kiírni, h még csak 7 hónapos.

22:19-es, leírnád, h mi baja lehet tőle? Nagyon érdekelne, mert eddig ezt senki sem mondta el.

Még írhattok, ha van vélemény

2009. nov. 17. 22:38
 8/25 anonim ***** válasza:
59%

22:19

30 évvel ezelőtt áruld már el hogy mivel etették a háziállatokat...?!?!?

Megsúgom. Házikoszttal, mert nem volt még cicatáp. És sokkal egészségesebbek voltak akkor a cicáink mint most.

Az állatorvos szerint a konzervkaja zselés aszpikjától van állandóan hasmenése a cicáknak.

Én többnyire száraz tápot adok nekik (whiskas, friskies, kitekat, purina). Konzervet is veszek, de keverem nekik kenyérrel, hogy ne töményen azt az aszpikos szart egyék.

Cicaszalámit is kapnak és laktózmentes tejet. Sőt ha kérnek házikosztot kapnak azt is. Főzelék, leves, tészta, rizs stb. Volt olyan cica aki a paradicsomot ette nyersen, volt amelyik a dinnyét.

Szal nem kell leszólni házikaját, ha kér a cica akkor ő tudja hogy az kell neki és kész.

2009. nov. 17. 22:38
 9/25 A kérdező kommentje:
Nem én pontozok lefele!
2009. nov. 17. 22:39
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
A purina One száraztáp toplistás, minőségi cucc, és nem sokkal drágább a whiskasnál.
2009. nov. 17. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!