Több macskások, nálatok hogyan folyik az etetés?
Milyen fajta tésztával?
Kicsi kagyló?
Előttük van 10 percet meghatározott időben,és elveszed. Az enyém is nagyon finnyás volt,a konzervet meg se ette,csak a tasakosat. Arra rá ment a gatyám,napi 2-3- szor 140 Ft egy cicára nem kevés. És 3-an voltak. Megelégeltem. Vettem szárazat és leraktam 10 percre,elvettem. Másfél hétig nem ettek semmit ( az egereken kívül). Azóta mindent megeszik ( a másik kettő sajnos elveszett). Hetente egyszer van nyers,és egyszer konzerv,ilyenkor napi egy etetés van,máskor 2(reggel este). Szárazból Josera Josicatet kap,konzervből pedig Nellyt,néha Whiskast(de ezt ritkán,mert drága mint a bűn :-) ). Nyersből csirke farhát( fogtisztítás miatt,meg hogy ne zabáljon gyorsan). Néha cs. szívet,de ahhoz szárazat kap,hogy rágjon.
Nem semi,hogy betolt 2 rántotthúst. Én véletlen egyszer kinnhagytam a farhátat, hát öcsém, 10 perc alatt úgy megevett 2 nagyot... Pedig alig 3 kilós ivartalan csajszi. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!