2 nőstény cica összeszoktatása?
van egy masfel eves nosteny cicam, akinek eleg fura a termeszete. Felperzsa... Makacs, onfeju, nem szereti ha kezbe van, vagy simogatjak, de elvarja a torodest es figyelmet. De en igy is imadom nagyon. Mindig szerettem volna melle egy kicsit es par napja talaltunk egy par honapos kis nostenyt. A picit valoszinuleg kirakhatta valaki, de nagyon bujos, jatekos.. szoval a masik cicam ellentete.
Amikor eloszor megmutattam oket egymasnak, akkor a pici fujt, majd a nagy is rakezdett. Azota el vannak zarva egymastol (elvileg ez is egy modszer) A nagy cicam nagyon feszult volt es feltekeny a picire, a picinek meg gondolom szokatlan a helyzet. Az idosebb cicamnak honapok kellettek arra, hogy elfogadja a kutyat, mikor pici volt... igazabol, nyaron, mikor csak egy szunyogajto valasztotta el oket, osszehaverkodtak. A nagy ivartalanitott mar, a pici nem.
Tudom, hogy nehez melo, de ha valakinek esetleg lenne meg otlete vagy ilyen tapasztalata, megkoszonnem ha segitene.
Ui.: tabrol irtam, ezert nincs ekezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!