Mi a véleményetek a Biolux macskaalomról?
Én egyszer vettem (jó régen) kristályos almot, belement a macska pisilni, az alom elkezdett furcsa, pattogó hangokat kiadni, szegény cica majdnem elájult ijedtében, többet a környékére sem ment. :-D
A kérdésre válaszolva, a Bioluxot nem szeretem, mert nem áll össze a pisi csomókba, ezért sokat ki kell szedni, hogy tiszta legyen. Nagyon gazdaságtalan.
Egyébként én is így csinálom, ha itthon vagyok azonnal kiszedem a kis- és nagydolgot is, egyáltalán nincs büdös. Na jó, nagydolog után azért egy rövid ideig érezni, hogy valami történt, de ez nálunk embereknél is így van, vagy nem? :-) Olyankor gyorsan kiszellőztetek. :-)
Két alomtálca van letéve a macskának, biztos, ami biztos alapon. Ha elvégezte a dolgait, és tudom, hogy egy darabig nem kell, sokszor kirakom az almot szellőzni 1-2 órára, párszor kint átkeverem, utána újra behozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!