Maine coon vagy ragdoll?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni hogy melyik macska lenne a legjobb számomra. Szeretnék nagy testű macskát, de bent tartanám lakásban. Kint van kifutó mert van egy brit cicám. Az árakkal tisztában vagyok én sosem vennék nem törzskönyvezett és szerződés nélküli macskát. Igazából nézegettem leírásokat, videókat mind két fajtáról. A maine coon csodálatos a termete miatt. Viszont a ragdoll is tetszik. Ha esetleg van nektek valamelyik fajta várok mindenféle tapasztalatot. :) Bár tudom ahány macska annyi egyéniség. Köszönöm előre is :)2013. nov. 11. 19:29
1/6 anonim válasza:
Én csakis ragdoll-t vennék, kicsit jobban viseli az emelgetést és a szeretgetést más fajtákhoz képest.
2/6 A kérdező kommentje:
Most ismét okosabb lettem. Azt hittem a maine coon-t is lehet dögönyözgetni. :)
2013. nov. 11. 19:39
3/6 anonim válasza:
Én is biztosan ragdollt vennék. Egyrészt azért mert ez a kedvenc fajtám (szerintem sokkal szebbek a kék szemeikkel, mint egy MC), másrészt valóban jobban bírja a dögönyözést, hiszen ő egy igazi "rongybaba". Igényli a törődést, a szeretetet és viszonozza is. A MCról ez nem mondható el, ha simogatásra vágyik akkor odajön, de hamar tovább is áll. Ha még nincs kiválasztott kennel, akkor őket ajánlanám: Diamond Dolls Ragdolls.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, őket megnéztem már :) még az lenne a kérdésem hogy mi a mérvadó abban hogy valaki fiú vagy lány cicát választ, miért választja valaki ezt vagy azt? Azért kérdezem mert nekem mindig csak kandúrjaim voltak eddig.
2013. nov. 11. 20:12
5/6 anonim válasza:
Nekem Maine Coonjaim vannak. Imádnivalóak, mindegyik más. Van egy vörös kandúr, őt lehet dögönyözni és igényli is. Én a maine coonra szavazok. De mielőtt elhoznád, tegyél egy látogatást a tenyészetben és nézd meg saját szemeddel a kiszemelt kiscicát.
6/6 anonim válasza:
Nekem ragdollom van, a Marosvölgyi tenyészetből. Tudatosan kerestünk olyan cicát, amelyik jól érzi magát lakásban, hiszen nem csak az volt a cél, hogy nekünk jó legyen, hanem, hogy ő is jól érezze magát velünk.
A ragdollnak talán kevesebb a mozgásigénye, kevésbé sportos, ugyanakkor a lakáshoz kíméletesebb. Beigazolódott: nem bántja a bútorokat, nem tett tönkre semmit, hihetetlenül jó alkalmazkodó. Amikor nem vagyunk itthon, valószínűleg csal alszik, de ha hazaérünk, "beindul", beszélget, jön, igényli a simit, játékot, nagyon tündér! És amikor rongybabásan elernyed a karodban, na, az valami éééédi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!