Miért pisilt be?
SZrintem a következő történt:Amig aludtál a cica összepiszkolta az almot.Te ugye nem takarítottad ki és ezért nem ment bele a cicus mert piszkos volt.A macskák elég érzékenyek az ilyesmire.
Másik lehetőség: A sziámi a korán érő fajtákhoz tartozik.Lehet ,hogy már jelöl.Ivartalantasd.
Nálunk is történt már ilyen.
Az volt az oka, amit az előző hozzászóló is írt.
Már volt egy kis adag az alomban, és nem tudta tőle végezni a dolgát.
Este takarítom az almot neki, mikor haza érek így ha van is benne valami, nem pedánskodik :/
Az apja 2 évesen kezdett el jelölgetni, az állatorvossal is beszéltem ő féléves kort mondott, hogy akkor vigyem ivartalanítani.
Ha még egyszer előfordul, akkor kérek rá időpontot, mert nem szeretném, ha mindig lepisilne.
Egyébként, ha csukva az ajtó jelez, hogy most ő megy ki mert dolga van. Szóval nem értem. Semmi előjel nem volt.
Remélem csak egy véletlen baleset.
2 honaposan siman lehet veletlen baleset, azert az meg igazan kicsi. Siman kinezem belole, hogy elfelejtett wc-re menni, aztan annyira kellett mar hogy pont ott.
Akarmi lehet. Egyetlen alkalombol nincs ertelme kovetkeztetest levonni.
2 honaposan biztos hogy nem fog jelolni. Teny, a sziami koran ero, ami kb 8 honaposat jelenthet.
Akarhogy is, ha megegyszer elofordul (marmint fel eves kora elott) , ne ivartalanitasra kerj idopontot, hanem kivizsgalasra.
Masreszt, elmeletileg nincs hatranya a korai ivartalanitasnak, de akkor meg nincs ertelme a feleves kort sem megvarni.
Mondjuk, en nagyon ellenzem a mindenfele viselkedesi problemak megoldasara az ivartalanitast javasolni, mert az nem oldja meg a gondokat, csak megszunteti a zavaro tuneteket.
Ettol fuggetlenul viszont, teljesen egyetertek azzal, hogy ivartalanitani fontos, nem a viselkedesmegoldas miatt, hanem a nem kivant szaporulat ellen.
Ivartalanítva mindenképp lesz.
Köszönöm, hogy írtál.
Azóta semmilyen baleset nem történt WC ügyben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!