Kb. mennyibe kerül egy cicát kikezeltetni, ha torokgyulladása van?
Nézd, ez tényleg attól is függ, hogy tényleg az e a baja a cicádnak (ezt gondolom, Ti gondoljátok így, hogy ez a cica baja, mivel állatorvosnál még nem jártatok.)
Ha tényleg csak egy kis torokgyulladás, akkor kap egy kis antibiotikumot, esetleg köhögéscsillapítót (ha az is kell),gyulladás-láz csillapítót, kis vitamint, megvizsgálja. Pontosan, hogy ez mennyibe kerülhet, nem tudjuk megmondani. Szerintem 5000 Ft-nál (ennél kevesebb is lehet természetesen, akár 3000 Ft is) többet nem hiszem, hogy elkérne. De ez sajnos függ az orvostól is, vannak helyek, ahol már a vizsgálat is 3000-nél kezdődik, ott nyilván nem ennyi lesz a végösszeg. De szerintem a legtöbb állatorvosnál (még egyszer hangsúlyozom, ha nincs nagy baja tényleg a cicádnak), akkor pár ezer forintból kijön a kezelés.
Egyébként biztos vagyok benne, hogy meg lehet oldani a részletfizetést is, ha nincs nagyon pénzetek.
De sajnos csak becsülgetni tudok én is, nagyon orvosfüggő és rendelőfüggő a költség.
Fel is lehet esetleg őket hívni, hátha becsülnének telefonon egy árat, bár nem hiszem, hogy tudnának telefonon keresztül diagnosztizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!