Mit csinálhatnék? Többi lent.
Amikor alszanak a szüleid vagy nem veszik észre, akkor csempészd be a szobába. :)
2013. nov. 8. 16:10
Elsőre ne hallgass,csak rontanál a helyzeten.
Próbáld megkérni őket, hogy engedjék be oda, majd te kitakarítod a kazánházat, kibéleled papírral stb. Mittudomén, megígéred hogy javítasz matekból, csak hadd jöjjön be, mert a végén még megölik.
Ivartalanított? Hány éves? Neme? Szobatiszta?
2013. nov. 8. 16:26
Útálo, az ilyen embereket!!!Mint amilyenek a te szüleid. Tudod mit csinálnék velük??? 20 korbácsütés + 1 éjszka mesztelenül a pusztán
2013. nov. 8. 16:30
2. vagyok. Amúgy megbeszélhetnéd velük a dolgot. Ha jön a fagy, és ha a macska nem talál védett helyet, meg is fagyhat. Szóval ha a szüleidet ennyire nem érdekli, akkor meg a macska érdekében ajándékozd vkinek, mert így az életével játszanak.
2013. nov. 8. 16:33
Egyáltalán nem tanácsolom a becsempészést. Mondom, hogy csak rontasz a helyzetén! Gondolkodj felnőttként egy kicsit, és ne csak magadra hanem az állatra is gondolj!
2013. nov. 8. 16:34
6/11 A kérdező kommentje:
nem a szüleimet érdekli tényleg ők is gondolkodtak rajta csak már egyszer behoztuk és összeszart mindent szóval azért nem engedik:(
Raktatok e almot??Ha van alom akkor biztos nem kakál be.Egyébként tejet szokott inni??Mert attól szokott lenni a cicáknak csúnya hasmenése.
2013. nov. 8. 17:50
8/11 A kérdező kommentje:
raktunk almot és még akkor is..nem az abaj nem tudjuk rászoktatni az alomra
Szerintem ajándékozd el valakinek, mert szegénynek így nem jó. Fészeretek nincsen? Vagy egy kis kutyaólat nem lehetne neki kitenni valahova védettebb helyre?
Vannak macskariasztó spray-k, befújod vele a kerítést, és nem jönnek át. Sajnos nem tudom hol kapható, kérdezősködj az állatos boltokban.
Amúgy hány éves? És ivartalanított? Mert ha nőstény és tüzel, akkor azért jönnek hozzá a szomszéd kandúrmacskák. Ivartalaníttatni kell (tudom, kicsit drága, de megéri a macska érdekében).
2013. nov. 8. 19:40
Ha nem szokik rá az alomra akkor lapátra teszel be földet, és odarakod had szagolja. Úgyis jelzi ha üríteni akar és akkor oda viszed a földhöz. Én először földdel szoktattam 2 kismacskát az alomra úgy hogy volt bent föld is és alom is egymás melett. Ha nyugtalan, járkál, nyávog, bujik be a kis helyekre akkor üríteni akar. Ha figyelgeted akkor jó macska lesz. Nekem is bent van 2 kölyök macska. :) Esznek isznak játszanak szinte egész nap, aztán alszanak. Semmi gond nincs velük. :) És tejet tényleg nem szabad nekik adni.
2013. nov. 9. 00:44
Kapcsolódó kérdések: