SOS! Ma született kiscica hasán hatalmas dudor, mi lehet az? Kép lent.
A másik 2 kiscica teljesen egészséges,de ennek az 1nek van egy hatalmas dudor a hasán és tippem sincs,mi lehet az.
Orvost leghamarabb este tudok hívni,hogy megnézze.
Még él a cica,de annyi rendellenessége van,hogy valószínűleg nem életképes,úgyh holnap megölik szegénykémet. :'(
Mert nem elég h a farka nem normális,meg ott az a dudor,a szája mind2 oldalt kicsit össze van nőve és enni sem hajlandó,hiába adom a cicit a szájába kiköpi.Levegőt is érdekesen vesz,mintha lenne az orrában valami.
Nagyon sajnálom szegényt,de valószínűleg így lesz jó neki.
A másik 2 cica hála az égnek,jól van,annyi h az egyik kiscicának a farka csak fele akkora,mint amilyennek lenni kellene,de amúgy egészséges.Szopnak is és ha a mamacica kiszáll a dobozból enni,elég szépen tudják hallatni a hangjukat. :)
Remélem nekik nem lesz semmilyen bajuk(pl vakság vagy vmi),mert ezek után nagyon féltem őket. :(
Bent vannak a cicák,mivel a mamacica szobacica,a kicsik csak egy véletlen "baleset" miatt tudtak megfoganni,de körülményes lenne elmagyarázni.
Kap többfajta kaját is.Konzervet,száraz tápot,húst.A tejet nem szereti(kicsi korában is rühellte a tejet,tejfölt),nem tudom miért,elég különc cica.^^
A vizet cserélem neki reggel,este,mert elég igényes a vízre és az alomra(ezt is 1,max 2 pisi után cserélni kell,nagydolog után szintén rögtön cserélni kell).
A kicsiért nekem is a szívem szakad meg,de jobb lesz így neki.Szegény néha felsír,de hiába adom szájába a cicit,kiköpi. :(
Elég rossz kedvem van miatta,de a másik 2 csöppség azért vigasztal egy kicsit,hogy egészségesek és hála az égnek a mamacicának is van teje bőven.
Egyértelműen nem arra gondoltam,hogy elássák meg megfojtják,meg nem tudom milyen szörnyűségeket csinálnak szegényekkel az emberek.
Pocija nem volt,csak az a dudor a hasán.Nagyon kis könnyű szegény,szerintem nem evett.Pedig próbáltam rávezetni,meg odarakni,de kiköpte a cicit,nem szopott,gondolom mivel a száján vette a levegőt.
Orvost amint mondtam,nem tudtam kihívni,úgyh majd ma jön,csak telefonon keresztül beszéltem vele.
Egyébként akár milyen rosszul hangzik,gondolkodtam rajta h (javasolták sokan,ezért gondoltam bele) szegény ne szenvedjen 3 napig,"földhöz csapom" vagy hogy szokták,de hát nem volt hozzá szívem.Ez olyan barbár dolog lett volna. :( Úgyh kénytelen voltam nézni a szenvedését meg nyöszörgését. :(
De ma legalább megkönnyebbül szegénykém. :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!