Az eszem elmegy! Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Tegnap délelőtt sajnos meghalt az a cica aki 17 évig hű társam volt:(((((Benti cica volt.Májbetegség vitte el. Mivel apám délelőttönként mindig bement a lakásomba megetetni a cicust(én nagyon korán mentem munkába 5:00)ő vette észre ,hogy meghalt szegény. Mit csinált apu??Fogta a cicám testét és kidobta egy bevásárló központ előtt lévő kontéjnerbe. Az eszem megáll...Ez képtelenség.Sírva írom ezt. A 10.szülinapomra kaptam a cicust.Én gumikesztyűben odamentem és kiszedtem a cicát.Tudom undorító és bizarr de mi mást tehettem volna. Még az nap este elhamvasztotta az állatorvos. A hamvai itt vannak a polcon.Rettenetes...2013. nov. 1. 21:19
1/8 anonim válasza:
Nagyon sajnálom hogy elvesztetted szegénykét :( és (már bocs hogy ilyet mondok de) el em hiszem hogy valaki ilyenre képes. Hogy lehet egy cicát kidobni a kukába. Szerintem egyáltalán nem undorító, inkább szép tőled hogy megtetted a cicádért. Részvétem szegényke miatt. Biztos nagyon szeretted :(
2/8 anonim válasza:
Hát apádnak tuti nem sokat jelentett az tuti!!!sajnálom és tudom milyen nekünk a volt kutyusunk van velünk ilyen módon....idővel.enyhül majd a fájdalom amit érzel!!gyújts el gyertyát ma érte...
3/8 A kérdező kommentje:
Igen...Ironikus ,hogy pont Halottak napja előtt ment el szegény:(((
2013. nov. 1. 21:55
4/8 anonim válasza:
Anyám gyökér pasija ilyen... ő simán kivágnál a 10.-ről az állatokat... Sajna vannak olyan emberek, akik az állatot inkább tárgynak tekintik.
Tényleg elszomorító, hogy ez történt és igazad van.
5/8 anonim válasza:
a hamvait azért eltemethetnéd a kert hátsó végében vagy valami.. nem az a morbid amit tettél, hanem inkább ez. (szerintem)
6/8 anonim válasza:
Van aki a saját rokona hamvait hazaviszi és nem eltemetteti.miért lenne morbid hogy a cica aki a társa volt az életben ott legyen vele ha ilyen mòdon is???szerintem nincs ezzel baj...
7/8 anonim válasza:
Nagyon sajnálom..:( De amit apukád tett.. bocsi de én nagyon nagyon mérges lennék ráá szerintem napokig hozzá se szólnék... ez tényleg nagyon durva... És nem kell sirnod nem ment el teljesen a szivedben mindig is ot marad onnan nem megy el soha. Lécci pontozz.
8/8 anonim válasza:
Nagyon sajnállak,részvétem ami a cicáddal történt. Már bocs,de apádra nincsenek szavak...
Szerintem gyorsabban múlik a fájdalom,ha veszel helyette egy új cicát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!