Kötőhártya gyulladásra floxal?
Figyelt kérdés
A 12 hetes cicámnak kötőhártya gyulladása van, tüsszög is. Mikor az orvos kérdezte, mi van itthon nekem egyből a visine jutott az eszembe, de azt nem találtuk sehol.. Floxal van még itthon, abból kapott 1-1 cseppet, hogy kezelve legyen, de nem tudom, hogy ez jó e neki folyamatosan.2013. nov. 1. 13:01
1/3 anonim válasza:
A Floxal jó lehet, persze nehéz megmondani tenyésztés nélkül, hogy az adott baktériumra jó-e. Mindenesetre naponta legalább 2x csöpögtess neki. A Visine erre meg amúgy sem lenne jó.
Valami antibiotikumot nem írt fel az orvos? Mert azért a "tüsszögés" nem fog rendbejönni a szembe csepegtetéstől. Gondolom macskanáthás?
2/3 A kérdező kommentje:
Nem írt fel neki semmit. A visine-re azt mondta, hogy jó, elég neki, de egyébként nem kaptunk semmit. Néha tüsszög csak 1et és ennyi. Egész nap semmi. Van amikor egyáltalán. 2 hét múlva megyek vele vissza egy újabb oltásra, ha addig nem javul, biztos, hogy kapunk valamit! :/
De akkor örülök, ha a floxal jó! Köszi :)
2013. nov. 1. 13:24
3/3 anonim válasza:
Nekem 5 hetes cicákkal volt így. Ők kaptak antibiotikum inyekciót és másnapra rendbe is jöttek. Pedig ők macskanáthasak is voltak. Nekünk a Neomicyn szemcseppet ajánlotta. A humán gyógyszertárban vettük 600 ftért és jó volt. Inkább ezt vedd meg. :) Majd a gyógyszertárban fogják tudni hogy erre is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!