Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Simogatom a cicát, návog,...

Simogatom a cicát, návog, dorombol, dörgölődzik, és hirtelen bekattan, elkezd harapdálni mit, csináljak, hogy ne harapjon? (3 hónapos)

Figyelt kérdés

bántani nem szeretném, nehogy megutáljon, de nem mehet így tovább tiszta seb vagyok

Vagy nő a foga és elhagyja ezt a viselkedést?

2013. okt. 26. 17:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azért harapdál, mert még kicsi és játszik veled. Esetleg ne simogasd a hasát, mert azt nem szeretik támadásnak érezhetik.
2013. okt. 26. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:
spricceld szembe vízzel
2013. okt. 27. 10:01
 3/5 emir72 ***** válasza:

5-6 hónapos korára már nyugodtabb lesz. Nálunk az jött be, hogy ilyenkor határozottan rászóltunk, es nem túl finoman odébbtettük, aztán pár percig véletlenül sem engedtük vissza (ölbe). Most már nagyon ritkán csinálja (elmúlt 1 éves), és elég rászólni.

Ha ez nem jön be, még ott van a vizzel spriccelés! De a maccs habitusától függően, jellemzően szeretettel, határozottsággal, következetességgel, és türelemmel a vizezés elkerülhető.

2013. okt. 27. 11:16
 4/5 anonim válasza:
a mi cicank is ezt csinalta, h. harapdalt. Mentunk a lakasban es hatulrol felugrott a labunkra. Es ahogy a te cicad is, a simogatas utan hirtelen harapott.A mi cicank szerintem a bezartsagtol volt ilyen. Mert kicsi volt, es nem mertruk kiengedni az udvarra, a ket kutyank miatt.
2013. nov. 3. 01:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Spricceld le vízzel
2013. nov. 3. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!